Diyarbakırspor, 3 Puan Umuduyla Uçtu

Diyarbakırspor, Cumartesi günü Gölcükspor’la deplasmanda yapacağı 3.hafta maçı için bu sabah uçakla İstanbul’a gitti. Kafile, İstanbul’dan karayolu ile maçın oynanacağı Gölcük’e geçerek ilçe merkezindeki bir otelde kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı.

Diyarbakırspor, 3 Puan Umuduyla Uçtu
 ALİ SETİREKLİ’DE YIRTIK TESPİT EDİLDİ

Diyarbakırspor A.Ş’den yapılan açıklamada, takımda tek eksik futbolcunun sakat olan Ali Setirekli Olduğu vurgulandı. Bu futbolcunun geçirdiği sakatlık nedeniyle bir süre takımla çalışmalara katılmayacağı vurgulanan açıklamada,”Tatvan Gençlerbirliği ile oynadığımız Türkiye Kupası maçında sakatlanan Ali Setirekli’nin Diyarbakır’da çekilen MR’ında futbol oynamasına engel bir durum olmadığı ifade edilmişti. İdmana çıkan futbolcumuzun sakatlığı yeniden nüksetti. Bu gelişme üzerine kulübümüz tarafından İzmir’e gönderilen futbolcumuzun yapılan tetkiklerinde sağ dizinde yırtık tespit edildi. Futbolcumuz Diyarbakır’da sağlık ekibi kontrolünde tedavi görecek olup daha sonra ameliyat olacaktır. Geçmiş olsun dileklerimizi sunarak, bir an önce sahalara dönerek takımımıza katkıda bulunmasını temenni ediyoruz.” denildi.

‘HEDEFİMİZ İLK GALİBİEYE İMZA ATMAK’

Açıklamada, bu sezon 1’i kupa ve 2’si lig olmak üzere oynadığı 3 resmi maçtan da beraberlikle ayrılan takımın Gölcükspor maçına 3 puan hedefiyle gittiği de vurgulandı. Açıklamada,”Ligde aldığımız iki beraberlik ve yaşadığımız puan kayıpları derin üzüntü yaratmış ama bizi hedefimizden saptırmamıştır. Lig başında yaşanan bu kayıpları telafi edecek kadro kalitesine ve inancına sahibiz. Hedefimiz Gölcükspor maçını kazanarak 3 puan özlemine son vermektir. Dost ve kardeş kulübümüz olan Gölcükspor’la yapacağımız karşılaşmaya Marmara bölgesinde yaşayan değerli taraftarlarımızı davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.
Gölcükspor maçı kadrosunda Ceyhun, Can,Erhan,Fahrettin, İbrahim,Hasan Üstünkaya, Rıdvan,Atilla,Erdinç, Serdar Cansu,Serdar Alan,Serdar Karaduman,Enis,Abdullah,Gökhan Aydaş,Emre Bayram,Emre Karaman ve Mehmet yer aldı.
 
Haber Kaynağı: HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR
Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2014, 16:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER