DİYARBAKIRSPOR 5.TRANSFERİNİ YAPTI

Spor Toto 3. Lig’de yeni sezon için transfer çalışmalarına erken başlayan kulüplerin başında gelen Diyarbakırspor, 5. transferini gerçekleştirdi ve 68 Yeni Aksarayspor’un kalecisi Can Avcı ile 2 yıllık anlaşma yaptı.

DİYARBAKIRSPOR 5.TRANSFERİNİ YAPTI
 Spor Toto 3. Lig'de yeni sezon için transfer çalışmalarına erken başlayan kulüplerin başında gelen Diyarbakırspor, 5. transferini gerçekleştirdi ve 68 Yeni Aksarayspor'un kalecisi Can Avcı ile 2 yıllık anlaşma yaptı.
Diyarbakırspor, kadrosuna takviyeler yapmaya devam ediyor. Yeşil-kırmızılı kulüp, Kahramanmaraşspor'dan Fahrettin Bıyıklı ve Erhan Kurt, 68 Yeni Aksarayspor'dan İbrahim Konuksever ile İnegölspor'dan Erdinç Karakaş'tan sonra kaleci transferi gerçekleştirdi. Geçen sezon Spor Toto 3. Lig ekibi 68 Yeni Aksarayspor'da kaleyi koruyan Can Avcı ile anlaşılırken, 23 yaşındaki kaleciden sonra kaleye iki takviye daha yapılacağı kaydedildi. Bu kalecilerin üst liglerde forma giyen deneyimli kaleciler olduğu ve görüşmelerin devam ettiği kaydedildi.

TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞARILI BİR ŞEKİLDE SÜRÜYOR

Diyarbakırspor'dan yapılan açıklamada, teknik heyetin talebi doğrultusunda sürdürülen transfer çalışmalarında şu ana kadar başarılı sonuçlar elde edildiği vurgulanarak,"Diyarbakırspor'un ismi büyük bir değer ve paha biçilmez bir markadır. Kulübümüzün borçsuz olması, başkanımızın tek başına maddi yükü omuzlamasına rağmen geçen sezon futbolcu ödemelerini yaparak onları mağdur etmemesi ve geçen sezon hem Diyarbakır'da hem de deplasman maçlarında tribünleri dolduran muhteşem taraftarımızın oluşturduğu cazibe bir çok ligdeki futbolcuların bizi tercih etmesine neden oluyor. Şu an yoğun bir taleple karşı karşıyayız. Ancak şampiyonluğa giden yolda transferde asgari düzeyde hata yapmamız şart. Bu nedenle temkinli davranıyoruz. Son olarak 68 Yeni Aksarayspor'dan kaleci Can Avcı ile anlaştık. Görüşme halinde olduğumuz oyuncular var. Bunlarla anlaşmamıza rağmen kulüpleriyle olan sorunları çözmelerini beklemekteyiz. Taraftarlarımızın şu önemli konuyu bilmesinde yarar var. Spor Toto 3. Lig'de 25 yaşın üstünde sadece 6 oyuncu kadroda bulundurabiliyoruz. Bu nedenle kontenjan konumundaki futbolcularda çok dikkatli kararlar vermek zorundayız. İç transfer görüşmelerine Haziran ayının sonunda başlayacağız. İç transferde takıma faydalı olacağına inandığımız futbolcuları tutmak istiyoruz" denildi. - DİYARBAKIR
Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2014, 17:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER