DİYARBAKIRSPOR A.Ş, İKİNCİ YARININ LİDERİ

Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakırspor A.Ş,ikinci yarının en başarılı takımı oldu. 95 gündür yenilmeyen Yeşil-Kırmızılı takım, kalan 3 maçını kazanmayı ve 2.Lig’e doğrudan çıkma şansını son ana kadar kovalamayı planlıyor

DİYARBAKIRSPOR A.Ş, İKİNCİ YARININ LİDERİ
 YENİLGİ YÜZÜNÜ UNUTTU

Son 13 maçında 9 galibiyet ve 4 beraberlik alıp 31 puan toplayarak yenilgi almayan, ikinci yarının lideri olan Diyarbakırspor A.Ş, rakiplerine az olan 2.Lig’e direkt çıkma şansı için pes etmiyor. Lider Eyüpspor’la arasında 7 puan olan Yeşil-Kırmızılı takım, kalan 3 maçını kazanıp rakibinin kaybetmesiyle hedefe ulaşmak istiyor.

25 Ocak’ta kendi sahasında aldığı 2-0’lık Sancaktepe Belediyespor yenilgisinden sonra yenilgi yüzünü unutarak 95 günden beri sahadan puansız ayrılmayan Diyarbakırspor A.Ş, 26 Nisan Pazar günü Arsinspor’la deplasmanda karşılaşacak. 3 Mayıs Pazar günü kendi evinde Maltepespor ve 10 Mayıs Pazar günü deplasmanda 68 Yeni Aksarayspor’la karşılaşarak sezonu kapatacak.

ARSİNSPOR MAÇINA FARKLI YOLCULUK

Bu arada Diyarbakırspor A.Ş’nin Arsinspor’la deplasmanda yapacağı maçın programı belli oldu. 25 Nisan Cumartesi günü Ankara aktarmalı uçak seferiyle Trabzon’a gidecek olan kafile, 26 Nisan Pazar günü otobüsle Diyarbakır’a dönecek. Dönüş yolculuğunun karayolu ile yapılmasının nedeni Trabzon-Ankara-Diyarbakır aktarmalı uçak seferinin gece geç saatlerde olması gösterildi. Cuma günü Trabzon’a hareket edecek kulüp otobüsü, Pazar günü maçın ardında kafileyi Diyarbakır’a getirecek.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2015, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER