DİYARBAKIRSPOR A.Ş İKİNCİ YARININ REKORTMENİ

3.Lig 2.Grupta ligin ikinci yarısına kendi sahasında aldığı 2-0’lık Sancaktepe Belediyespor yenilgisiyle başlayan Diyarbakırspor A.Ş, son 12 maçta 8 galibiyet ve 4 beraberlik alarak yenilmezlik serisi yakaladı. 3.Lig 2.Grup’ta ikinci yarıda Sivas Dört Eylül Belediyespor, 29 puanla en fazla puan alan takım olurken, Diyarbakırspor A.Ş; 28 puanla ikinci sırada yer aldı. Lider Eyüpspor ise 24 puan toplayabildi.

DİYARBAKIRSPOR A.Ş İKİNCİ YARININ REKORTMENİ
 Diyarbakırspor A.Ş, son 12 maçta 8 galibiyet ve 4 beraberlik alarak yenilmezlik serisi yakaladı. 3.Lig 2.Grup’ta ikinci yarıda Sivas Dört Eylül Belediyespor, 29 puanla en fazla puan alan takım olurken, Diyarbakırspor A.Ş; 28 puanla ikinci sırada yer aldı. Lider Eyüpspor ise 24 puan toplayabildi.

Diyarbakırspor A.Ş;ikinci yarının en az yenilen takımı olurken, Eyüpsor 3 ve Sivas Dört Eylül Belediyespor da 2 yenilgi aldı.

 

DEPLASMAN KARNESİ SÜPER

 Diyarbakırspor A.Ş, grupta ikinci yarıda deplasmanda yenilgi almayan tek takım oldu. 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlikle 19 puan topladı.

Diyarbakırspor, 54 takımdan oluşan 3.Lig’deki tüm gruplar içinde ise 32 puan toplayan Tuzlaspor’dan sonra 31 puanla en başarılı ikinci deplasman takımı oldu.

 

‘HEDEFİMİZ 2.LİG’E ÇIKMAK’

Play-Off’a kalmayı büyük ölçüde garantilediklerini belirten Teknik Direktör Mustafa Ceviz, bundan sonraki hedefin 2.Lig’e doğrudan çıkmak olacağını söyledi. Ceviz,”Takımda taşlar yerine oturdu. İyi bir hava yakalamış durumdayız. İyi oynuyoruz,galibiyetler alıyoruz. Haftalar ilerledikçe daha iyi olacağız. Başarıda büyük pay futbolcularımızındır. Bizi 2.Lig’e taşıyacaklarına olan inancımız sonsuzdur.  Kalan 4 maçın hepsini kazanmak önceliğimiz olacak. Şansımız az da olsa 2.Lig’e direkt çıkma şansımızı sonuna kadar kovalayacağız.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2015, 14:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER