DİYARBAKIRSPOR A.Ş’DEN TARAFTARLARA TEŞEKKÜR VE BİLET AÇIKLAMASI

Sivas Dört Eylül Belediyespor maçındaki desteklerinden dolayı taraftarlara teşekkür eden Diyarbakırspor A.Ş, maçta kapalı tribün için bilet satılmadığı iddialarını yalanladı. İl Spor Güvenlik Kurulu’nun statla ilgili raporu nedeniyle sınırlı sayıda bilet satılabildiği kaydedildi.

DİYARBAKIRSPOR A.Ş’DEN TARAFTARLARA TEŞEKKÜR VE BİLET AÇIKLAMASI
 ‘TARAFTAR DESTEĞİ MUHTEŞEMDİ’

Diyarbakırspor A.Ş, Sivas Dört Eylül Belediyespor maçındaki desteklerinden dolayı taraftarlara teşekkür etti. Yapılan açıklamada,Diyarbakırspor markasını değerli kılan,büyük yapan ve her türlü olumsuzluğa rağmen ayakta tutan en büyük güç hiç kuşkusuz bu sevdadan vazgeçmeyen vefakar ve cefakar taraftarlarımızdır. Sivas Dört Eylül Belediyespor maçında taraftarlarımızın desteği ve coşkusu her zamanki gibi muhteşemdi. Hakemin başlama düdüğünden bitiş düdüğüne kadar hiç susmadan ve müthiş bir koro halinde destek veren başta Azrailler olmak üzere değerli taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu takım,bu marka sizlerin desteği, yüreği ve mücadelesi ile hak ettiği başarılara ulaşacaktır. İyiki varsınız ve bu takımın arkasındasınız.”denildi.

 

“BAŞARILI BİR DÖNEMDE BUNLARIN YAPILMASI MANİDARDIR”
Bazı haber siteleri ve sosyal paylaşım sitelerinde yine takımın başarısının önünü kesmeyi amaçlayan,taraftar ve takımı karşı karşıya getirmeyi amaçlayan,kırgınlıklar ve huzursuzluk çıkarmayı amaçlayan yayınların yapıldığına dikkat çekilen açıklamada,takımın başarılı olduğu bir dönemde bunların yapılmasının düşündürücü olduğu vurgulandı. Açıklama şöyle devam etti;” Bu kişileri ve niyetlerini gayet iyi biliyoruz. Şunu hiç kimse unutmasın ki aslı ve astarı olmayan bu yayınlar amacına ulaşmayacaktır. Bu takım taraftarı, başkanı,yönetimi,teknik heyeti ve futbolcuları ile bir bütündür. Bu bütünlüğü bozmaya, araya nifak sokmaya çalışanlar,bundan önce olduğu gibi bundan sonra da kaybetmeye mahkumdur. Takımın şampiyonluğa yürüdüğü ve son yıllarda başarıya aç olan bu camianın yeniden uyanışa geçtiği bu dönemlerde hortlayan bu iki yüzlü ve riyakar yaklaşım düşündürücüdür. Değerli halkımız ve taraftarlarımız bu yaklaşımı geçmiş yıllardaki uygulama ve niyetlerinden dolayı iyi tanımaktadır. Hedefe giden yolda araya nifak sokma,yıpratma ve moral bozmaya yönelik çabalar beyhude kalacaktır. Bu çevrelerin hevesleri kursaklarında kalacaktır. Tüm taraftarlarımızı ve camiamızı bir kez daha dayanışmaya,el ele ve omuz omuza vermeye davet ediyoruz. Unutmayalım ki bizim bizden başka dostumuz yoktur.

“SEYİRCİ ENGELİ BİZDEN KAYNAKLANMIYOR”

Açıklamada ayrıca İl Spor Güvenlik Kurulu’nun statla ilgili raporu nedeniyle sınırlı sayıda bilet satılabildiği kaydedildi. Açıklama,şu sözlerle noktalandı ;”İl Spor Güvenlik Kurulu'nun sezon başında 'çökme riski olduğu' gerekçesiyle aldığı karar gereği Atatürk Stadı'na sadece 4 bin 600 seyirci alınmasına izin verilmekte olup,bu rakam da tribünlere farklı oranlarda dağıtılmaktadır.Kapalı tribünlerin tamamına seyirci alınmasına izin verilmemekte olup,tribün kapasitesinin yarısı kadar seyirci alınmasına izin verilmektedir.

 

‘BİLETSİZ SEYİRCİ ALINMASI CEZA GETİRECEK’

 Daha fazla seyirci alınmasını en çok biz isteriz. Çünkü bu yolla hem maddi hem manevi destek elde etmiş oluruz. Ancak yasal engeller nedeniyle buna imkan tanınmamaktadır.Kapalı tribünler için bilinçli olarak bilet satılmadığı iddiaları gerçekleri saptırmaktır. Zira kapalı tribünlere Sivas Dört Eylül Belediyespor maçında 342 biletli seyirci alınmıştır.TFF ve İl Spor Güvenlik Kurulu'nun tayin ettiği sayıda seyirci alınmasına izin verildiği için sınırlı sayıdaki biletler erken tükenmiş olup,taraftarlarımız bu nedenle tribünlere girememiştir. Biletsiz seyirci alınması kanunen suç olup,bunu yapmamız halinde kulübümüz maçta görevli TFF temsilcilerince rapor edilerek cezalandırılacaktır.”

 

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2015, 11:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER