DİYARBAKIRSPOR CEMAL DOĞRUL DÖNEMİ

Diyarbakırspor’un Futbol Şube Sorumluluğuna Cemal Doğrul getirildi. Spor yöneticiliği konusunda deneyimli olan Doğrul, futbol şubesinde tek yetkili olacak.

DİYARBAKIRSPOR CEMAL DOĞRUL DÖNEMİ
 Diyarbakırspor’un Futbol Şube Sorumluluğuna Cemal Doğrul getirildi. Spor yöneticiliği konusunda deneyimli olan Doğrul, futbol şubesinde tek yetkili olacak.

Başkan İlhanlı görüştü

Geçen sezon hem lig maratonunda hem de Play-Off finalinde kaçırdığı şampiyonluğu bu sezon yakalamakta kararlı olan Diyarbakırspor, idari yapılanmada önemli bir adım attı. Mardinspor’la oynanan hazırlık maçı nedeniyle Diyarbakır’a gelen Başkan Feyzi İlhanlı, kulüp binasında adeta mekik dokurken, yaptığı görüşmeler sonucu Cemal Doğrul ile anlaştı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da uzun yıllar hem Futbol Şube Sorumlusu olarak görev yapan hem de yönetimin çeşitli kademelerinde görev yapan Doğrul, görevi kabul etti.

Alanında tecrübeli isim

Spor yöneticiliği konusunda önemli bilgi ve birikime sahip olan Doğrul, Futbol Şubesi’nde tek yetkili olacak. Dün teknik heyet ve futbolcularla tanışan Doğrul’un bundan sonra takımın başında yer alacağı kaydedildi.

Diyarbakırspor’dan yapılan açıklamada, Cemal Doğrul’un bilgi ve birikimi ile önemli bir yönetici olduğuna dikkat çekilerek, idari kadrodaki yapılanmanın devam edeceği kaydedildi. 

‘Bilgi ve birikimi ile faydalı olacak’

Açıklamada,”Uzun yıllar gerek sivil toplum örgütlerinde gerekse spor yöneticiliği yaparak başarılı işlere imza atan,taşıdığı bilgi ve birikimle kamuoyunun saygı duyduğu,takdir ettiği Cemal Doğrul kulübümüzde Futbol Şube Sorumlusu olarak görev yapacaktır. Diyarbakır ve bölge halkına uzun vadede büyük başarılar yaşatmayı hedefleyen projemizde yer alarak Diyarbakırspor’un başarısı için omuz omuza vermeyi kabul eden Cemal Doğrul’a hoş geldin diyoruz. Futbol Şubesi’nde tek yetkili olacak Cemal Doğrul’dan sonra idari kadroda yapılanmaya devam edeceğiz. Amacımız Diyarbakırspor’u her yönüyle profesyonel ve kurumsal bir yapıya kavuşturmaktır. Bir yandan şampiyonluklar kazanıp üst liglere çıkmak için uğraş verirken, diğer yandan Diyarbakırspor’u halkımızın özlemini duyduğu kriterlere ulaştırmak istiyoruz.” denildi.

‘Herkesimle barışık olacağız’

Açıklamada ayrıca bölge kulübü olma iddiasındaki Diyarbakırspor’un toplumun kesimleriyle barışık hale gelmesi için de önemli adımlar atılacağı kaydedildi. Açıklamada,”Diyarbakırspor’un tarihsel bir misyonu var. O misyonun anlamı da bölgeye hitap etmesidir. Bu doğrultuda toplumun tüm kesimlerini kucaklayacak projelere imza atmaya devam edeceğiz. Kısa zamanda bunlarla ilgili çalışmalar pratiğe dökülecek ve kamuoyuna gerekli bilgiler verilecektir. Tüm halkımızı Diyarbakırspor’a destek olmaya davet ediyoruz.” İfadeleri kullanıldı.
Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2014, 20:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER