Diyarbakırspor-Çine Madranspor Maçının Bilet Fiyatları Açıklandı

14 Eylül Pazar Akşamı Saat 20.00’da Diyarbakır Atatürk Stadı’nda Oynanacak Diyarbakırspor-Çine Madranspor karşılaşmasının bilet fiyatları belli oldu.Buna göre maçın biletleri kale arkası ve maraton 3 TL, kapalı 5 TL ve numaralı 10 TL olarak açıklandı.

Diyarbakırspor-Çine Madranspor Maçının Bilet Fiyatları Açıklandı
 14 Eylül Pazar Akşamı Saat 20.00’da Diyarbakır Atatürk Stadı’nda Oynanacak Diyarbakırspor-Çine Madranspor karşılaşmasının bilet fiyatları belli oldu.Buna göre maçın biletleri kale arkası ve maraton 3 TL, kapalı 5 TL ve numaralı 10 TL olarak açıklandı.

KULÜPTEN AÇIKLAMA YAPILDI

Yeşil-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada,”Biletler pazar günü maçtan önce Atatürk stadı gişelerinde satışa sunulacaktır. kendi sahamızda yapacağımız sezonun ilk lig maçı olan Çine Madranspor karşılaşmasına tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz.Şampiyonluk yolunda ilk kıvılcımı yakmak için taraftar desteğine ihtiyacımız var. Şidetsiz,küfürsüz ve centilmence bir lig dileğiyle haydi büyük taraftar tribünlerde yerini alarak Diyarbakırspor’u sahiplenmeye. Diyarbakırspor’un en büyük gücü olan halkımızı Pazar akşamı büyük bir coşku içinde tribünlerde görmek istiyoruz.”denildi.

İDMAN YARIN AKŞAM ATATÜRK STADINDA

Açıklamada, yarın akşam Atatürk Stadı’nda yapılacak idman için de taraftarlara çağrı yapıldı. Açıklamada,”Takımımız bu maçın provasını 12 eylül cuma akşamı saat 19.30’da aAtatürk Stadı’nda çift
kale maç yaparak gerçekleştirecektir. TÜM taraftarlarımızı karnaval havasında idman izleyerek takımımızın yanında olmaya davet ediyoruz” ifadeleri kullanıldı. 
Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2014, 15:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
reel Diyarbakir sporlu
reel Diyarbakir sporlu - 10 yıl Önce

Ozlem ile bekledigimiz Diyarbakirsporumuzu eski ahengi ile bekliyoruz

SIRADAKİ HABER