Diyarbakırspor Çok Kişinin Canını Yakacak

Diyarbakırspor'da usulsüzlük ve çıkar sağlamayla ilgili Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz'ı ziyaret ettiler

Diyarbakırspor Çok Kişinin Canını Yakacak
 Güneydoğu'nun süper liglerde fırtınalar estiren takımı Diyarbakırspor, üst üste yaşadığı küme düşmeler sonrası amatör kümeye kadar inmişti.

Bu süreçte Diyarbakırspor ismi üzerinden çıkar sağladıkları iddia edilen, kulübün demirbaşlarına kayıtlı başta kulüp otobüsü olmak üzere, kulüp binasında bulunan jeneratörler, klimalar, mobilyalar, beyaz eşyalar, elektronik cihazlar ve daha bir çok eşyanın haksız bir şekilde satış yapıldığı iddia ediliyor.

Bu konu üzerine harekete geçen Diyarbakırspor'a gönül vermiş kişiler geçtiğimiz haftaDiyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz'ı makamında ziyaret ederek konu hakkında bilgilendirme yaptıkları öğrenildi. Diyarbakırspor Taraftarları adına konuşan Azrailler Grubu Başkanı Ramazan Tugay, bu işin peşini asla bırakmayacaklarını kaydederek şunları söyledi:

"Diyarbakırspor ismi üzerinden kimler rant ve çıkar sağlamışsa, kimler bu kulübün bir toplu iğnesini dahi haksız olarak satışını yapmışsa, hepsiyle hukuki mecrada hesaplaşacağız. Bu işten çok kişinin canı yanacak, usulsüz belgeler, kulüp demirbaşına kayıtlı kulüp otobüsü, klimalar, jeneratörler ve daha birçok şey hepsini usulsüz bir şekilde satmışlar. Konu ile ilgili olarak hafta için Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Ramazan Solmaz beyi makamında ziyaret ettik ve kendilerine durumu tek tek anlattık. Bu saatten sonra birçok kişinin canı çok yanacak. Bu kulübü bitirenler yetmediği gibi, şimdide kulübün ismi üzerinden usulsüz bir şekilde kulübün gayrimenkulü arsa satışı ile ilgili önümüzdeki hafta birçok şeyi belgeleriyle açıklayacağız"

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2015, 20:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER