Diyarbakırspor'da Hedef Büyük

Yeniden eski günlerine dönmek isteyen Diyarbakırspor gelecekle ilgili önemli adımlar atıyor.

Diyarbakırspor'da Hedef Büyük

Geçen sezon 1. Amatör Futbol Liginden Süper Amatör Ligine yükselen Diyarbakırspor, şampiyonluğa ulaşacak bir ekip oluşturacak.

Mehmet ÇAKAN

Yeni sezonda Süper Amatör Futbol Liginde mücadele edecek olan Diyarbakırspor, deneyimli bir teknik adam yönetiminde güçlü bir kadro oluşturmayı planlıyor.

Geçen sezon kısıtlı imkanlara rağmen 1. Amatör Futbol Liginde şampiyon olarak, önemli bir başarıya imza atan yeşil kırmızılı ekip, yeni sezonda da mutlu sona ulaşmak istiyor.

MADDİ KAYNAK ARAYIŞLARI

Kulübün yeni sezonda başarılı olması için güçlü bir yönetim oluşturmak için temaslarını sürdüren Diyarbakırspor, oluşacak yeni yönetimin ardından, maddi kaynak arayışlarına yönelecek. Diyarbakırspor’a gelir getirecek kaynaklar oluşturulması için Güneydoğu Spor Yazarları Derneği Yönetimi ve Diyarbakırsporun Yeni Yönetimi iş dünyası, STK’lar ve belediyelerle görüşecek, daha sonra Türkiye Futbol Federasyonunun kapısını çalışacak. TFF Başkanı olan Nihat Özdemir’le Diyarbakırspor’un içinde bulunduğu sorunlar ve gelecekle ilgili hedeflerin anlatılacağı bir dosya hazırlanacak. Bu dosyada kulübün acil ihtiyaçları ve yapılması gerekenler tek tek anlatılacak.

ÖZDEMİR, GÖRÜŞMEYİ KABUL ETTİ

TFF Başkanı Nihat Özdemir ile Diyarbakırspor’un ilk teması Diyarbakır’da gerçekleşti. Özdemir ile yapılan görüşmede, randevu talebi oluşturuldu. İstanbul’da buluşmak için Nihat Özdemir’den olumlu yanıt alan Diyarbakırspor yönetimi, Haziran’ın sonu veya Temmuz’un ortalarında İstanbul’a gidecek ve beklenen görüşmeyi gerçekleştirecek.

YORUM EKLE
YORUMLAR
kerem
kerem - 5 yıl Önce

hi-ka-yeeeeeeee

SIRADAKİ HABER