DİYARBAKIRSPOR, DERİNCESPOR İLE CUMARTESİ GÜNÜ OYNAYACAK

Spor toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbakırspor’un bu hafta sonu oynayaacğı maçı Cumartesi günü oynayacak. Yeşil – Kırmızılı takım Cumartesi günü saat 13.30 ‘da Derincespor ile İzmit İsmetpaşa stadında oynayacak.

DİYARBAKIRSPOR, DERİNCESPOR İLE CUMARTESİ GÜNÜ OYNAYACAK
 Maç için kafile Cuma günü Diyarbakır’dan hareket edecek.

Yeşil – kırmızılı kulüpten  yapılan açıklamada, takımda eksik oyuncu bulunmadığı belirtilerek,

“ Futbolcuların Derincespor maçı hazırlıkları teknik direktör Mustafa Ceviz nezaretinde yapıldı.Parola  galibiyettir.. Geçen hafta ki Kemer Tekirova maçını unuttuklarını ve artık Derincespor maçını düşünüldüğü , takımda sakat veya cezalı oyuncunun olmadığını ve bunun da sevindirici bir olay olduğunu belirtildi.

Öte yandan Diyarbakırspor genel menajeri İsmet Yılmaz, zorlu mücadele öncesinde Kocaeli ve çevre illerde yaşayan Diyarbakırlılara destek çağrısında bulundu. “Cumartesi günü saat 13.30’da İzmit İsmetpaşa Stadı’nda oynayacağımız Derincespor maçına Diyarbakırlı bütün hemşerilerimizi yanımızda görmek ve desteklerini almak istiyoruz” diyen Yılmaz, söz konusu maçta galibiyete yakın taraf olacaklarını kaydetti. Yılmaz, “Bu maçı kazanarak deplasmandaki galibiyet serimize bir halka daha ilave edeceğiz” şeklinde konuştu

 

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2015, 19:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER