DİYARBAKIRSPOR, DİYARBEKİRSPOR OLUYOR

Spor toto 3.lig 2. Grubunda mücadele eden Yeni Diyarbakırspor’un ismi Diyarbekirspor oluyor.

DİYARBAKIRSPOR, DİYARBEKİRSPOR OLUYOR
 Yeni Diyarbakırspor kulübünden yapılacak açıklamada, Yaptığımız araştırma ve hukuki inceleme sonucunda Diyarbekirspor ismini almamız için yasal engel olmadığı sonucuna ulaştık.

İsim ve ünvan değişikliği yaparak ilgili kurumlara ve Futbol Federasyonu’na başvurumuzu yaptık. Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu’nun yaptığı incelemede de Diyarbekirspor ismini kullanmamızda yasal engel olmadığı tarafımıza iletildi. Pazartesi günü toplanacak olan Futbol Federasyonu yönetim kurulunun onaylamasıyla Diyarbekirspor ismi resmiyet kazanmış olacak. 7 Temmuz Salı günü yapılacak 3.Lig grup kura çekimine ve daha sonra yapılacak fikstür çekimine büyük ihtimalle Diyarbekirspor ismiyle gireceğiz.

Futbol Federasyonu’ndan gelecek resmi belge daha sonra kamuoyu ve basınla paylaşılacaktır.Bizim için esas olan bu tarihi ve değerli ismin sorumluluğunu yerine getirmek olacaktır. Büyük bir sorumluluk ve misyon yüklendiğimizin bilinci ile hareket edeceğiz. Bugüne kadar her türlü manevi desteği veren halkımızdan ve taraftarlarımızdan bundan sonraki zorlu mücadelede de her türlü desteği bekliyoruz.
Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2015, 12:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER