Diyarbakırspor Heyeti, Eşbaşkanlar Narin ve Barut'u Ziyaret Etti

Diyarbakırspor Heyeti, 'Kent Yöneticileriyle Bütünleşme Projesi' kapsamında Sur Belediye Eşbaşkanlarını ziyaret etti.

Diyarbakırspor Heyeti, Eşbaşkanlar Narin ve Barut'u Ziyaret Etti

 Diyarbakırspo heyeti, Vali  ve Yenişehir Belediye Eşbaşkanı 'ndan sonra bu kez de Sur Belediye Eş Başkanlarını ziyaret etti.

Ziyaretlerde 'un yeniden ayağa kalkması ve bunun için verilen mücadele dile getirilirken, halk desteğiyle göreve gelen yerel yönetimlerle istişareye önem verildiği ifade edilerek, başkanlar takımın 30 Ağustos Cumartesi günü Atatürk Stadı'nda 'la yapacağı sezon açılışı ile sezon boyunca yapacağı maçlara ve etkinliklere davet edildi.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

 Futbol Yatırımları A.Ş Başkanı İhsan Yapıcı, Teknik Direktör Fethi Çokkeser ve 5 futbolcudan oluşan heyet,  saatlerinde 'ni ziyaret etti. Heyeti kapıda karşılayan ve yakın ilgi gösteren Belediye Eşbaşkanları  ve Fatma Şık Barut, kulübün çalışmaları ve takımın hedefleri hakkında bilgi aldı. Sporcu ve sporsever bir kimliği olan Eşbaşkan , sadece  için değil tüm bölge için önemli bir değer olan 'un yeniden canlanmasından büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

'ÇALIŞMALARI HEYECANLA TAKİP EDİYORUZ'

Ziyarette konuşan Sur Belediye Eşbaşkanı Seyid Narin, "İmkanları kısıtlı olan bir belediyeyiz. Buna rağmen spor için önemli projelerimiz var. Eski kulüp binasının olduğu alanı kum futbolu ve kum voleybolunun oynanabileceği çok amaçlı devasa bir tesis haline getirmek istiyoruz. 'un çalışmalarını heyecanla takip ediyoruz. Bu kadar yatırım yapan Feyzi beyi tebrik ediyoruz. Yerel yönetimler halkın özgücüdür ve spor kulüpleriyle dayanışma halinde olması önemlidir. Bizler de bundan sonraki süreçte  için elimizden gelen her şeyi yapacağız.  halkını takıma sahip çıkmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

YAPICI: KİMSENİN GÜDÜMÜNDE DEĞİLİZ

 Futbol Yatırımları A.Ş Başkanı İhsan Yapıcı, kulüp olarak hiç kimsenin güdümünde olmadıklarını belirterek, ayrım yapmaksızın tüm kurumlara ve kent bileşenlerine gideceklerini söyledi. Yapıcı,"Bizim kimseye karşı bir önyargımız ve kimseyle menfi bağımız yok. Başkanımız Feyzi İlhanlı, hiçbir menfaat gözetmeksizin bu yatırımları  ve aşkıyla yapıyor. Bizden istediği şey herkese ve her kesime eşit mesafede olmamız, siyaset üstü davranmamızdır. Ziyaretlerimiz nezaket amaçlıdır. Bir şeyler beklemek ve istemek adına bunları yapmıyoruz. Tüm kent bileşenlerine gideceğiz. Bu kurumların başında halkın tercihleriyle seçilen ve halkın kurumları olan belediyeler var. Hepsini maçlarımıza, etkinliklerimize ve kulübümüze bekliyoruz" dedi.

ÇOKKESER: İLGİ BİZİ MUTLU ETTİ

Teknik Direktör Fethi Çokkeser ise şu ana kadar ziyaret ettikleri tüm kurumlarda büyük ilgiyle karşılandıklarını belirterek, 'u eski günlerine döndürmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Çokkeser, "Gerek valimiz gerekse belediye başkanlarımız büyük ilgiyle karşıladı. Efsane  inşallah eski günlerine dönecek. Başta başkanımız Feyzi İlhanlı olmak üzere hepimiz bunun için çalışıyoruz.'un misyonu sadece sportif değil. Halkla ve halkın kurumlarıyla bütünleşme şart. Bunun sinyallerini bu ziyaretlerde gördük" ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Sur Belediye Eşbaşkanları  ve Fatma Şık Bartut'a üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu 21 numaralı  formaları hediye edildi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2014, 11:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER