DİYARBAKIRSPOR İÇİN KRİTİK TARİH

Diyarbakır 5.Asliye Ceza Mahkemesi’nde devam eden ve 22 Şubat’ta geniş kapsamlı olarak duruşması yapılacak Diyarbakırspor’un zarara uğratılmasıyla ilgili davadan çıkacak sonuçlar 51 yıllık kulübün yeniden ayağa kalkması yolunda umut olarak görülüyor.

DİYARBAKIRSPOR İÇİN KRİTİK TARİH

Yıllardır devam eden Diyarbakırspor’un zarara uğratılmasına ilişkin davada kulübün eski başkanları ve yöneticileri çeşitli nedenlerle yargılanıyor. 22 Şubat Cuma günü Diyarbakır 5.Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek duruşmanın büyük bir salonda yapılması ve bazı önemli kararlar çıkması bekleniyor. Daha önce bazı yöneticilere zimmet çıkarılan davada çıkacak kararlar hem merak ediliyor, hem de uzun yıllar Süper Lig’de oynamış olan Yeşil-Kırmızılı kulübün yeniden ayağa kalkması yolunda umut olarak değerlendiriliyor.

Bu Hafta Rakip Bismil 15 Temmuz

Bu arada Diyarbakır 1.Amatör Ligi B Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakırspor Play-Off için gün sayıyor. İlk 3 sırayı alacak takımların Play-Off’a kalacağı grupta  4.sıradaki takımın 8 puan önünde yer alan Diyarbakırspor,bitime 4 hafta kala 16 Şubat Cumartesi günü saat 11.00’da Beyaz Tebeşir Tesisleri’nde Bismil 15 Temmuz Gençlikspor’la karşılaşacak.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2019, 20:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER