DİYARBAKIRSPOR KONTENJAN TRANSFERLERİ KONUSUNDA TEMKİNLİ

TFF kriterlerine göre 3.Lig takımları 25 yaş ve üzerinde en fazla 6 oyuncuyu kadrolarında bulundururken, bunlardan sadece 4'ü aynı anda sahada görev yapabiliyor

DİYARBAKIRSPOR KONTENJAN TRANSFERLERİ KONUSUNDA TEMKİNLİ
 . Emre Karaman'ın ligin ilk yarısı tamamlanmadan karşılıklı anlaşılarak gönderilmesinden sonra Diyarbakırspor'da kontenjan statüsünde 5 futbolcu kaldı. Genel menajer İsmet Yılmaz ve teknik direktör Mustafa Ceviz, kontenjan statüsünde olan futbolcuların takıma doğrudan fayda sağlayacak isimler olması gerektiğine dikkat çekerek,bu özelliklere sahip olmayan kontenjan statüsündeki oyuncuların transfer edilmeyeceğine dikkat çekti.

'GEREKİRSE KONTENJAN TRANSFER OLMAYACAK'

Ceviz ve Yılmaz,"Kontenjan olan futbolcuların çok iyi olması ve takıma ekstra katkı yapması lazım. Aksi takdirde kontenjan oyuncu almanın anlamı yok. Gerekirse kontenjan statüsünde transfer yapmayacağız." ifadelerini kullandılar.

Emre Karaman, Hasan Güler, Hasan Üstünkaya ve Mehmet İpek'le yollarını ayıran Diyarbakırspor'da ayrılacak diğer futbolcularla ilgili kararın ise kamp öncesinde teknik heyet tarafından verilmesi bekleniyor.

 

DAYAN VE ALTINDAĞ'DAN KULÜBE ZİYARET

Diyarbakır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Remzi Dayan ve Futbol İl Temsilcisi Mehmet Altındağ,Diyarbakırspor kulüp binasını ziyaret etti. Diyarbakırspor A.Ş Başkanı İhsan Yapıcı ve Genel Menajer İsmet Yılmaz'la görüşen Dayan ve Altındağ'a isimlerinin yazılı olduğu 21 numaralı forma hediye edildi. Kulübün Bölgesel Amatör Ligi'nden profesyonel liglere uzanan süreçte önemli işler başardığını belirten Dayan ve Altındağ,borçsuz yapısı nedeniyle önünün açık olduğunu ifade ettikleri  Yeşil-Kırmızılı kulübün  kısa sürede çok daha iyi yerlere geleceğine olan inançlarını dile getirdi.

Diyarbakırspor A.Ş Başkanı Yapıcı da halkın öz değeri ve ortak paydası olduklarına dikkat çekerek, spor taban birlikleri ve geniş halk kitleleriyle olan ilişkilere önem verdiklerini ifade ederek, ziyaretten dolayı her iki spor adamına da teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2014, 18:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER