DİYARBAKIRSPOR LİG İÇİN UMUT VERDİ

Kamp döneminde oynadığı hazırlık maçlarında önemli rakiplere karşı başarılı sonuçlar alan Diyarbakırspor, şampiyonluk hedefi için camiaya umut verdi. Kamp çalışmaları tamamlanırken, takıma 3 gün izin verildi

DİYARBAKIRSPOR LİG İÇİN UMUT VERDİ
 Kamp döneminde oynadığı hazırlık maçlarında önemli rakiplere karşı başarılı sonuçlar alan Diyarbakırspor, şampiyonluk hedefi için camiaya umut verdi. Kamp çalışmaları tamamlanırken, takıma 3 gün izin verildi.


KAMPTA GÜCÜ TEST ETTİ

6-7 Eylül’de başlayacak 3.Lig 2.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Diyarbakırspor, 1 aylık Kocaeli Kartepe kampında hem çalıştı, hem de özel maçlar yaparak eksiklerini gördü, gücünü test etti.
9 hazırlık maçında 4 galibiyet,3 beraberlik ve 2 yenilgi alırken,4 yabancı ülke Süper Lig takımı, 2 PTT 1.Lig takımı ve 3 Spor Toto 2.Lig takımıyla karşılaşarak tercihini kendisinden daha üst liglerde olan takımlardan yana kullandı.

GÜÇLÜ TAKIMLARLA MAÇ YAPTI

İlk etapta Azerbaycan Süper Lig ekibi Altısay’la 1-1 ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyepor’la 2-2 berabere kalırken, ikinci etapta Kuveyt Süper Lig ekibi Al Nasar’ı 4-1, Türkmenistan Süper Lig ekibi Şagadam’ı 3-1 ,Cezayir Süper Lig ekibi Cheef’i 1-0, PTT 1.Lig takımı Manisaspor’u 3-2 yenip 2.Lig ekibi Kırklarelispor’la 0-0 berabere kaldı. PTT 1.Lig ekibi Giresunspor ve 2.Lig ekibi Kocaeli Birlikspor’a 3-1’lik sonuçlarla yenilen Yeşil-Kırmızılı takım, 16 gol atıp 13 gol yedi.

MANİSA KARŞISINDA ETKİLİYDİ

Diyarbakırspor, kampın son gününde PTT 1.Lig ekibi Manisaspor’u 3-2 yenerek dikkatleri üzerine çekti. Güçlü rakibi karşısında başarılı bir futbol ortaya koyan Diyarbakırspor'a galibiyeti getiren golleri 5. dakikada penaltıdan Erhan Kurt, 44. dakikada Gökhan Aydaş ve 59. dakikada Serdal Alan attı. Manisaspor'un golleri ise 52. dakikada Oğuzhan Palaz ve 64. dakikada Kağan Aşnaz'dan geldi.

YENİ OTOBÜSLE KENTE DÖNÜŞ…

Kampın ardında takıma 3 günlük izin verildi. Bazı futbolcular,personel ve teknik heyet, giydirme işlemleri tamamlanan kulübün yeni otobüsü ile Diyarbakır’a döndü. Yeni otobüsün Diyarbakır’da yapılacak etkinliklerle basına ve taraftarlara tanıtılacağı kaydedildi.

Otobüsü çok beğendiklerini belirten futbolcular ve teknik heyet,”İnşallah bu anlamlı eserle beraber şampiyonluk yaşarız” dediler.

SIRADA SEZON AÇILIŞI VAR..

Pazartesi günü kendi tesislerinde toplanacak olan Yeşil-Kırmızılı takım, Salı gününden itibaren lig hazırlıklarına başlayacak. 30 Ağustos Cumartesi günü saat 16.00’da Batman Petrolspor’la sezon açılışı maçı yaparak taraftarların huzuruna çıkacak olan Diyarbakırspor, ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Sancaktepe Belediyespor maçı öncesinde bir hazırlık maçı daha yapmak istiyor.
Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2014, 18:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER