Diyarbakırspor Rakiplerine Gol Yağdırıyor

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi lideri Diyarbakırspor, geride kalan 18 maçta attığı 59 gol ile önemli bir başarıya imza attı.

Diyarbakırspor Rakiplerine Gol Yağdırıyor

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi lideri Diyarbakırspor, geride kalan 18 maçta attığı 59 gol ile önemli bir başarıya imza attı. Bütün maçlarda gol atma başarısını gösteren ve maçlarını farklı skorlarla kazanmasıyla dikkat çeken Yeşil-Kırmızılı takım, kalesinde ise sadece 10 gol gördü.

18 maçta 14 galibiyet,3 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 45 puan toplayan Diyarbakırspor,tek yenilgisini aynı puana sahip Çınar Belediyespor’dan aldı.

Ergani Deplasmanına Gidecek

Normal lig maratonunda 8 maçı kalan Diyarbakırspor, 19.hafta maçında 1 Nisan Pazar günü saat 14.30’da deplasmanda Erganispor’la karşılaşacak. 36 puanı bulunan Erganispor da Play-Off hesapları yapıyor.

Diyarbakırspor teknik direktörü Aytekin Yıldırım, kalan maçlarda iyi sonuçlar elde edip Play-Off’a kalmak istediklerini kaydetti. Yıldırım,”Bizim iki hedefimiz var. Öncelikle Play-Off’a kalıp oradan da şampiyon olmak ve baraj maçını kazanıp BAL Ligine çıkmak istiyoruz. Takım olarak bu hedefe kilitlenmiş durumdayız” dedi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER