Diyarbakırspor Sevgisi Engel Tanımıyor..

İstanbul'da askerlik yapan Diyarbakırlı Muhammet Yiğit asker arkadaşlarına Diyarbakırspor forması alarak Diyarbakır ve Diyarbakırspor sevgisini arkadaşlarına da yaşatmak istediğini söyledi.

Diyarbakırspor Sevgisi Engel Tanımıyor..
  İstanbul'da askerlik yapan Diyarbakırlı Muhammet Yiğit, asker arkadaşlarına Diyarbakırspor forması alarak Diyarbakır ve Diyarbakırspor sevgisini arkadaşlarına da yaşatmak istediğini söyledi. 

Memleketinden çok uzak olmasına rağmen içindeki Diyarbakır ve Diyarbakırspor sevgisini yaşamak için elinden geldiğini belirten Yiğit, "Burdaki bütün arkadaşlarıma Diyarbakırspor forması aldım ve onlara memleketimizi anlattım. Onlarda artık Diyarbakır'ı çok seviyorlar ve Diyarbakırspor formalarını hiç çıkartmak istemiyorlar" dedi. Öte yandan acemi birliğini yaptığı Isparta'da Diyarbakırspor forması bulamamasından yakınan Muhammet Yiğit, " İstanbul'a gelir gelmez ilk işim Diyarbakırspor forması almak oldu. Yakın arkadaşlarıma da Diyarbakırspor forması alıp hediye ettim. Bölükte yapılan futbol turnuvasında hepimiz Diyarbakırspor formamızı giyip mücadele ettik" dedi. İzin günlerini Diyarbakırspor'un, İstanbul'da oynayacağı Sancaktepespor maçının olduğu güne alacaklarını ve arkadaşlarıyla birlikte Diyarbakırspor'a destek vermeye gideceklerini dile getiren Yiğit, Diyarbakırspor için yıllardır her şeyimizi veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz diyerek Diyarbakırspor'un maddi manevi her türlü destekçisi olduklarını söyledi.


Haber Kaynağı: HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR
Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2014, 13:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Faysal Koçyiğit
Faysal Koçyiğit - 10 yıl Önce

selam olsun amed spora :) c.ronaldo . . .

SIRADAKİ HABER