DİYARBAKIRSPOR TARAFTARLARINI ŞOKE ETTİ

Spor Toto 3.lig 2. Grubunda Play – Off mücadelesi veren ve bu hedefine ulaşan Yeni Diyarbakırspor’un deplasmanda Arsinspor’a mağlup olması taraftarlarını üzdü.

DİYARBAKIRSPOR TARAFTARLARINI ŞOKE ETTİ
 Yeni Diyarbakırspor’un beklenmedik yenilgisi taraftarlarını fazlasıyla üzdü. Ligin bitmesine iki hafta kala takımımızdan yenilgi beklemiyorduk diyen Yeşil – kırmızılı takımın bir gurup taraftarı adına bir açıklama yapan Rohat Gürbüz, “ Yaklaşık 3 aydır mağlubiyet almayan takımımızdan bu mağlubiyeti beklemiyorduk. Bu işin doğrusu çünki takımımız şimdiden Play – Off mücadelesine hazır olması gerekiyor. Mağlubiyet yakışmadı. Kalan son 3 maçınıda kazanmasını istiyorduk. Çünki bu takımımızın  kendine olan kendine

Olan güvenini artırırdı. Bunu herkesin iyi bilmesini istiyoruz, geçen yılki şoku yaşamak istemiyoruz. Yeni Diyarbakırspor her yonüyle tam manasıyla hazır,yani moral ve motivasyon yönünden. Play off maçlarını başarılı oynayıp ve bir üst lige çıkmalıdır. Eğer bu takım bu sezonda 2.lige çıkmazsa biter heyecansız ve sıradan bir takım olur. Bir çok bireyini kayıp eder. Geçen sezonki acıyı yaşamak istemiyoruz. Bir hatada yapılırsa hiçbir Diyarbakır’lı bunu affetmez. Gönlümüzde 2.lige çıkmak yaşıyor. Diyarbakırspor 3.lige yakışmıyor “ dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2015, 18:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER