DİYARBAKIRSPOR TESİS İÇİN YER TAHSİSİ YAPTIRACAK

Spor Toto 3.lig 2. Grup kulüplerinden Yeni Diyarbakırspor ,tesis için yer tahsisi yaptıracak

DİYARBAKIRSPOR TESİS İÇİN YER TAHSİSİ YAPTIRACAK
 Yeni Diyarbakırspor, tesisleşme konusunda önemli bir adım attı. Seyrantepe spor kompleksi içinde kulüp binası ve konaklama tesisi yapmak isteyen  Yeni Diyarbakırspor  yer tahsisi için önemli bir engeli aştı. Ankara’da Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk’le görüşen  Yeşil – Kırmızılı kulüp yöneticileri, söz konusu alanın tesis amaçlı olarak kulübe tahsisi konusunda olumlu yanıt aldı. Yerin kulübe verilmesi için Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy da olumlu bir tutum sergileyince resmi işlemlere başlandı.

Spor Genel Müdürlüğü ve kulüp arasında yapılacak sözleşme ile bu alan YeniDiyarbakırspor’a resmen tahsis edilmiş olacak. Kulüp,sözleşme ve diğer resmi işlemleri tamamlayarak ilgili belgeleri TFF’ye sunacak. Kulübün Nisan ayında TFF’ye yaptığı başvuru kabul edilmişti. Önceki yıllarda kulüplere tesisleşme için yaptığı mali yardımların amacına uygun kullanılmadığını tespit eden TFF, yeni dönemde yer tahsisi yapan kulüplere kendisi tesis yaparak anahtar teslimi yapma kararı almıştı.

YENİ DİYARBAKIRSPOR’DAN DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR


Spor Bakanlığı’nda yaptığımız görüşmelerle kritik süreci ve engeli aştık.Yerin kulübe tahsisi ilgili birimlerce kararlaştırıldı. Spor genel müdürlüğü,kulüp ve TFF işbirliği ile bu tesisi kulübümüze kazandırmayı amaçlıyoruz.Desteklerinden dolayı Eski Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan,Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Genel Müdürlük Tesisler Sorumlusu Tülin Yılmaz,hemşerilerimiz Nihat Özdemir,Edip Eren ve Genel Müdürlükteki Diyarbakır’ın gururu Şevket Özerdem’e teşekkür ediyoruz.Her şey Diyarbakır için.Bizler bugün varız,yarın yokuz.Mesele memlekete eser bırakmak.

 

MUSTAFA GÖKER

 

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2015, 22:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER