Diyarbakırspor Yeni Otobüsü İle Döndü.

Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta yer alan Diyarbakırspor’da kampın ardında takıma 3 günlük izin verildi. Bazı futbolcular,personel ve teknik heyet, giydirme işlemleri tamamlanan kulübün yeni otobüsü ile Diyarbakır’a döndü

Diyarbakırspor Yeni Otobüsü İle Döndü.
 Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta yer alan Diyarbakırspor’da kampın ardında takıma 3 günlük izin verildi. Bazı futbolcular,personel ve teknik heyet, giydirme işlemleri tamamlanan kulübün yeni otobüsü ile Diyarbakır’a döndü.

TARAFTARLAR RESİM ÇEKTİRDİ

Otobüsü çok beğendiklerini belirten futbolcular ve teknik heyet,”İnşallah bu anlamlı eserle beraber şampiyonluk yaşarız” dediler. Diyarbakırspor’un yeni otobüsü ilk kez görücüye çıkarken, taraftarlar 2011 model aracı ve yapılan giydirmeyi beğendi. Kulüp tesisleri önüne çekilen otobüsü merak eden taraftarlar, resimler çektirerek sosyal paylaşım sitelerinde paylaştı. Diyarbakırspor yazısı ve 1968 logosunun büyük harflerle yazıldığı otobüsün arka bölümünde ise futbol topunun içinden çıkan Yeşil-Kırmızı renklerindeki ateşin alevlenmesi dikkat çekiyor.

SEZON AÇILIŞI 30 AĞUSTOS’TA

Pazartesi günü kendi tesislerinde toplanacak olan Yeşil-Kırmızılı takım, Salı gününden itibaren lig hazırlıklarına başlayacak. 30 Ağustos Cumartesi günü saat 16.00’da Batman Petrolspor’la sezon açılışı maçı yaparak taraftarların huzuruna çıkacak olan Diyarbakırspor, ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Sancaktepe Belediyespor maçı öncesinde bir hazırlık maçı daha yapmak istiyor.
Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2014, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER