DİYARBAKIRSPOR’DA GALİBİYET SEVİNCİ

Yeşil Bursaspor’u deplasmanda 4-2 yenen Diyarbakırspor’da galibiyetin sevinci yaşanıyor. Başkan İlhanlı takımı tebrik ederken,Genel Menajer Yılmaz ve Teknik Direktör Ceviz,Play-Off hedefine ulaşmak için galibiyetlere devam etmeleri gerektiğini dile getirdi.

DİYARBAKIRSPOR’DA GALİBİYET SEVİNCİ
 MORALLER YERİNE GELDİ

3.Lig 2.Grup’ta Yeşil Bursaspor’u deplasmanda 4-2 yenerek haftayı 3 puanla kapatan Diyarbakırspor A.Ş’de moraller yerinde.  Galibiyet nedeniyle takımı tebrik eden Başkan Feyzi İlhanlı, teknik heyet ve futbolculara  olan güvenlerinin tam olduğunu söyledi. İlhanlı,”Futbolculara ve teknik heyete her zaman güvendik. Bunun göstergesi olarak geçen hafta Gölcüksporla berabere kalmamıza rağmen maç başı alacaklarını ve maaşları ödedik. Bursa’dan anlamlı galibiyetle dönen takımımızı tebrik ediyoruz. Takımımızın kendi sahamızdaki Denizli Büyükşehir Belediyespor maçını da alarak yola emin adımlarla devam edeceğine inanıyoruz. Bu süreçte destek veren başta Dr. Abdurrahman Yakut olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 ‘HAKEMLER MÜKEMMEL YÖNETİM GÖSTERDİ’

 Genel Menajer  İsmet Yılmaz , Play-Off’a kalmak için galibiyet serisi yakalanması gerektiğini söyleyerek, maçın hakemlerini kutladı. Yılmaz,”Galibiyeti maçta olmadığı halde kalbi bizim başarımız için atan taraftarlarımıza, bize maddi ve manevi her alanda destek olan başkanımız Feyzi İlhanlı ve bu zor süreçte manevi destek veren Dr. Abdurrahman Yakut’a hediye ediyoruz. İlk 5’in içine girmeyene kadar bize durmak yok. Sadece bir galibiyet aldık ve halen rakiplerimizin gerisindeyiz. Galibiyet serisi yakalamak zorundayız. Bu maçtan daha önemli olan Denizli Büyükşehir Belediyespor maçımız var. Hakem Erdoğan Özkaya ve yardımcılarını tebrik ediyorum. Aleyhimize penaltı vermesine rağmen mükemmel bir yönetim gösterdi. Lehimize kararlar veren değil, adil yönetim gösteren hakemler istiyoruz. dedi.

 CEVİZ :’MAÇI ÇEVİRMEMİZ ÖNEMLİ’

Teknik Direktör Mustafa Ceviz ise,”Yenik duruma düşmemize rağmen oyundan kopmayarak 4 gollü galibiyet alan futbolcuları tebrik ediyorum. Bizim için önemli olan galibiyetti ancak bugün iyi futbol da oynadık ve aynı zamanda iyi mücadele etmemiz halinde maçları çevirebileceğimizi gösterdik. Önümüzde önemli maçlar var. Bunlara odaklanmak zorundayız. Denizli maçını kazanamazsak bu galibiyetin anlamı olmaz.” ifadelerini kullandı.

 ESKİ BAŞKAN YAKUT’TAN MORAL

Bu arada hafta arasında takıma yemek  veren Diyarbakırspor’un eski başkanlarından Dr. Abdurrahman Yakut’un , Cumartesi günü Yeşil Bursaspor maçı için İstanbul’a giden kafileyi sabah saatlerinde havaalanında vip bölümünden geçirerek ekstra motivasyon sağladığı kaydedildi.

Öte yandan  kart cezalıları İbrahim ve Enis ,sakatlığı devam eden Ali ve Halil ile hastalanan Uğur Durmuş ,Bursa maçının  kadrosunda yer almadı. 1’er maçlık cezalarını tamamlayan İbrahim ve Enis, Denizli Büyükşehir Belediyespor maçında forma giyebilecek. Sarı kart cezalısı durumuna düşen kaptan Erhan ise bu maçta yok.

 

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2015, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER