Diyarbakırspor'da Hedef 2. Lig

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta Play-off’a kalan 4 takımdan biri olan Diyarbakırspor, maçların yerini ve tarihini bekliyor.

  Diyarbakırspor'da Hedef 2. Lig
 Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta Play-off'a kalan 4 takımdan biri olan Diyarbakırspor, maçların yerini ve tarihini bekliyor.
Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig'de şampiyon olan Yeni Diyarbakırspor ile Amatör Lig'e düşen eski Diyarbakırspor'un birleşmesiyle kurulan Diyarbakırspor'un, ilk kez mücadele ettiği 3. Lig'de şampiyonluk mücadelesi vermesi kentte büyük heyecana neden oldu. 

Atatürk Stadı'nda 10 bin taraftar ortalamasıyla oynayarak eski heyecanı geri getiren Diyarbakırspor, uzun süre kovaladığı 2. Lig'e direkt çıkma şansını son haftalardaki puan kayıpları nedeniyle kaybetti. Ancak 2. Lig'e çıkma ümitleri bitmedi. Yeşil-kırmızılı takım, Türkiy Futbol Federasyonu'nun (TFF) belirleyeceği tarafsız sahada yapılacak Play-off maçlarını kazanarak 2. Lig'e çıkmak istiyor.

Takımı Play-off öncesinde bir haftalık kampa göndereceklerini belirten kulüp başkanı Feyzi İlhanlı, uzun yıllar sonra Diyarbakır'a büyük heyecan getiren takımın 2. Lig'e çıkacağına inandığını söyledi. İlhanlı Diyarbakır'da kaybolan futbol heyecanı ve coşkusunu geri getirdiklerini belirterek, "Bugün her yerde Diyarbakırspor konuşuluyor. 

Bu noktada başarılı işler yaptık. Bunun somut örneği maçlarımızı ortalama 10 bin taraftarın önünde oynamamızdır. 2. Lig'e direkt çıkmadık. Futbolda bunlar var. Play-off için iddialıyız. Kulüp, takım ve şehir olarak bunu başaracak gücümüz var. İnancımızı hiçbir zaman yitirmedik. Maçların nerede yapılacağının önemi yok. Nerede olursa olsun en büyük taraftar desteğine sahip takım olacağız. Taraftarımız için her yer Diyarbakır'dır. Bir haftalık kampın ardından maçların yapılacağı yere gideceğiz. Bizim için paranın önemi yok. Yeter ki başarı gelsin. Takımın 2. Lig'e çıkması halinde teknik heyet ve futbolcuları maddi olarak en güzel şekilde ödüllendireceğiz" dedi. - DİYARBAKIR

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2014, 18:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER