Diyarbakırspor'da İşler Yolunda

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakırspor A.Ş, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Erzincan Refahiyespor maçına kilitlendi.Kendisiyle aynı puana sahip olan ve son 9 haftada yenilmeyen Erzincan ekibini yenerek...

Diyarbakırspor'da İşler Yolunda
Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakırspor A.Ş, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Erzincan Refahiyespor maçına kilitlendi.

Kendisiyle aynı puana sahip olan ve son 9 haftada yenilmeyen Erzincan ekibini yenerek ilk yarıyı ikinci sırada tamamlamak isteyen Diyarbakırspor A.Ş’de önemli maçın hazırlıklarına başlanırken, Başkan Feyzi İlhanlı; son 2 galibiyetin primlerini ödeyerek, Erzincan Refahiyespor maçı için de takıma süper prim vaadinde bulundu. Geçen hafta Bafraspor ve Kırıkhanspor galibiyetlerinin primlerini ödeyerek İstanbulspor maçı öncesinde moral takviyesi yapan İlhanlı, Menemen Belediyespor ve İstanbulspor galibiyetlerinin primlerini de bugün ödeyerek takıma yeni bir jest yaptı. Böylece takımın prim alacağı kalmazken, İlhanlı; Pazar günkü Erzincan Refahiyespor maçının da kazanılması halinde takıma süper prim vereceklerini söyledi. İlhanlı, ”Futbolcularımız bizi ve taraftarı mutlu ettikçe biz de onları mutlu ediyoruz. Şu ana kadar primlerin tamamını ödedik. Transfer taksitlerinin de yüzde 90’ını ödemiş durumdayız. Bu hafta içinde kalan az sayıdaki rakamı da ödeyeceğiz. Maç başı alacaklarının ödenmesi konusunda da belirlediğimiz takvim var ve gerekeni yapacağız. Takımımız iyi yolda. Son 2 haftada çok önemli galibiyetler alarak liderle puan farkını kapattık” dedi.

Erzincan Refahiyespor’la final gibi bir maça çıkacaklarını vurgulayan İlhanlı, tüm taraftarları Pazar günü stada davet etti. Başkan İlhanlı İHA muhabirine yaptığı açıklamada, ”Bu hafta final gibi bir maça daha çıkacağız. 9 haftadır yenilmeyen bir takımla oynayacağız. Menemen Belediyespor liglerin namağlup takımıydı, yendik. İstanbulspor’u da sahasında yenen ilk takım olduk. Rakibimizin gücüne saygılıyız ve ona göre hazırlanacağız. Ancak Diyarbakırspor gününde olduğu zaman yenemeyeceği takım yok. Rakibin değil, bizim ne yapacağımız önemli. Taraftarımız her yerde destek veriyor. Pazar günü Atatürk Stadı’nı doldurarak muhteşem bir destek vermelerini istiyoruz. Sahada futbolcular tribünde taraftar üzerine düşeni yaparak bu maçı kazanacaktır” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2013, 11:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
murat celik
murat celik - 10 yıl Önce

Geliyorum bilginize bensiz olmiyacak o mac

SIRADAKİ HABER