DİYARBAKIRSPOR'DA MORALLER YERİNDE

3.Lig 2.Grup’ta şmapiyonluk mücadelesi veren Diyarbakırspor, son 4 maçında 10 puan topladı. Yeşil-Kırmızılı takım, lig ikincisi Denizli Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 yenerek iç sahada fobisini aşmanın sevincini yaşıyor.

DİYARBAKIRSPOR'DA MORALLER YERİNDE
 BOL GOLLÜ GALİBİYETLER SEVİNDİRİYOR

Şampiyonluk adaylarından Denizli Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 gibi farklı bir sonuçla mağlup eden Diyarbakırspor, son haftalardaki başarılı grafik ve bol gollü galibiyetler yüzleri güldürüyor.

Teknik Direktör Mustafa Ceviz, son haftalarda elde edilen iyi sonuçların takıma özgüven kazandırdığını söyledi. Ceviz,”İyi sonuçlar alınca üzerimizdeki stres ve baskı ortadan kalktı. Bu maça da iyi başlayıp golü bulunca her şey istediğimiz gibi gitti. Güçlü, dirençli ve 9 haftadır yenilmeyen bir takımı yendik. Hem iyi oynadık,hem farklı kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu çizgiyi devam ettirmemiz lazım. Çünkü puan cetvelinde istediğimiz yerde değiliz. Daha çok yol kat etmemiz şart.” dedi.

 İSMET YILMAZ’DAN REHAVET UYARISI

Genel Menajer İsmet Yılmaz ise önemli bir galibiyet aldıklarına dikkat çekerek, rehavete kapılmamaları konusunda uyarılarda bulundu.

 Yılmaz,”Şampiyonluk yarışındaki rakiplerimizden birini farklı yendiğimiz için mutluyuz. Ne var ki şimdi sevincimizi bir kenara bırakarak önümüze bakmalıyız. Zorlu maçlar serisine devam edeceğiz. Kazanmaya devam etmeliyiz. Rakiplerimizin üzerine çıkmamız için iç saha ve deplasman fark etmeden galibiyetler elde etmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2015, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER