DİYARBAKIRSPOR'DA PLAY OFF HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Fethi Çokkeser, takım olarak Play-off’a çok iyi hazırlandıklarını belirterek, hedefe ulaşacaklarına inandıklarını söyledi.

DİYARBAKIRSPOR'DA PLAY OFF HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR
 Diyarbakırspor Teknik Direktörü Fethi Çokkeser, takım olarak Play-off'a çok iyi hazırlandıklarını belirterek, hedefe ulaşacaklarına inandıklarını söyledi.
Diyarbakırspor Teknik Direktörü Fethi Çokkeser, Play-off maçları öncesinde Spor Toto 2. Lig'e çıkma şanslarını değerlendirdi. Normal lig maratonunda şampiyon olmak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını hatırlatan Çokkeser, "Zorlu bir maraton sonucunda tabi ki direkt çıkmak isterdik ama Play-off'lardan çıkmayı ümit ediyoruz. Diyarbakırspor'a 12 maç kaldığında geldik ve ligi iyi bir pozisyonda tamamladığımızı düşünüyorum. Görevi kabul ettiğimizde transfer sezonu kapanmış elimizdeki kadroyla devam etmek zorunda kalmıştık. Şükürler olsun oyuncularım ellerinden geleni yaptılar ve Play-off'lara kaldık. Öncelikle benim burada görevi kabul etmemde başkanımız Feyzi İlhanlı'nın güzel projeleri ile taraftar grubumuz Azraillerin inanılmaz istek ve desteği çok etkili oldu. 

Play-off'larda birbirinden zorlu 4 takımla yarışacağız. Favorisi olmayan maçlar oynanacak" dedi.

"EFSANEYİ CANLANDIRMAK İSTİYORUZ"

Çokkeser, Diyarbakır efsanesini yeniden canlandırmak için şehir olarak hazır olduklarını vurgulayarak, "Başkanımız,bizler ve oyuncu kardeşlerim bu bilinci taşıyoruz. Şehrin bizden beklentilerini biliyoruz. Müthiş taraftara sahibiz ve bu kozumuzu da kullanarak Play-off'larda başarımızı taçlandırmak istiyoruz. Taraftarlarımız bize centilmenlik içerisinde gerekli desteği versinler, biz onları mutlu etmek için elimizden geleni zaten sonuna kadar yapacağız. Artık tek maçlık periyoda girdik. Kazanan devam, kaybedense elveda diyecek. 2 maçımızı alarak buradan evimize kupayla dönmek istiyoruz. Zor maç olacağını biliyorum. Hazırlıklarımız çok iyi geçti. Şampiyonluk için hazırız" diye konuştu.

TAKIM Antalya'YA GEÇTİ

Diyarbakırspor'da 1 haftalık Antalya kampı tamamlandı. Diyarbakırspor, Play-off maçlarının yapılacağı Konya'ya karayolu ile geçti. Konya merkezindeki Rixos Otel'de yeniden kampa giren Diyarbakırspor, yarın yapacağı son antrenmanın ardından 14 Mayıs Çarşamba günü İstanbulspor'la oynayacağı maçı beklemeye başladı.Öte yandan, taraftarların Salı gecesi Diyarbakır'dan yola çıkacağı bildirildi. Otobüslerle Konya'ya gidecek olan taraftarlar, Konya'nın yanı sıra çevre il ve ilçelerden gelecek taraftarlarla beraber takıma destek vermeyi amaçlıyor. - DİYARBAKIR
Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2014, 12:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER