DİYARBAKIRSPOR’DAN 3.LİG’E YAKLAŞAN DERSİMSPOR’A DESTEK

3.Lig 2.Grup’ta yer alan Diyarbakırspor, Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3.Grup’ta 2014-2015 sezonunun bitimine 4 hafta kala Kilis Belediyespor’la puan farkını 5’e çıkaran Dersimspor’a 3.Lig yolunda destek verdi

DİYARBAKIRSPOR’DAN 3.LİG’E YAKLAŞAN DERSİMSPOR’A DESTEK
 3.Lig 2.Grup’ta yer alan Diyarbakırspor, Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL)  3.Grup’ta 2014-2015 sezonunun bitimine 4 hafta kala Kilis Belediyespor’la puan farkını 5’e çıkaran Dersimspor’a 3.Lig yolunda destek verdi. Yapılan açıklamada,”Diyarbakırspor olarak, aynı ligde mücadele ettiğimiz dönemlerde son derece dostane ilişkiler içinde bulunduğumuz ve her zaman için Diyarbakırspor’a büyük sevgi besleyen kardeş Dersim halkının heyecanını paylaşarak,son 4 hafta öncesinde 3.Lig yolunda başarılar diliyoruz.

“DİLEĞİMİZ BÖLGEDE PROFESYONEL TAKIM SAYISININ ARTMASIDIR”

Bölgenin spordaki en büyük markası ve ortak paydası olan Diyarbakırspor, bölge kentlerinin sporda başarılı olmasından büyük mutluluk duymayı ilke edinmektedir. Bu vesile ile Bölgesel Amatör Futbol Ligi 1.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren kardeş kent ve kulüplerimize de başarılar diliyoruz. Dileğimiz profesyonel liglerde mücadele eden takım sayımızın artmasıdır.” denildi.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2015, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER