Diyarbakırspor'dan Sert Açıklama

3.Lig'de mücadele eden Diyarbakırspor A.Ş,Dernekler İl Müdürlüğü'nün Diyarbakırspor adının Yeni Diyarbakırspor'a verilmesine ilişkin kararının iptal edilmesi için dava açan bazı kişilere tepki gösterdi.

Diyarbakırspor'dan Sert Açıklama
'MENFAAT ŞEBEKELERİNE HALKIMIZ İZİN VERMEYECEK'

3.Lig'de mücadele eden Diyarbakırspor A.Ş,Dernekler İl Müdürlüğü'nün Diyarbakırspor adının Yeni Diyarbakırspor'a verilmesine ilişkin kararının iptal edilmesi için dava açan bazı kişilere tepki gösterdi. Açıklamada,"Bugüne kadar Diyarbakırspor üzerinden rant sağlayan
menfaat şebekelerinin yeni girişimlerine halkımız izin vermeyecektir." denildi.

'DİYARBAKIRSPOR'DAN RANT SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORLAR'

Halkın takımı olan Diyarbakırspor'un yeniden ayağa kalkmasından sonra rant ve menfaat için umutlanan bazı çevrelerin ucuz hesaplar peşinde koşarak kulübün önünü kesmeye çalıştığı vurgulanan Diyarbakırspor'un açıklamasında bu durum taraftarlara şikayet edildi.
Açıklamada,,"Halkımızın takımı Diyarbakırspor üzerinde yeniden çirkin oyunlar tezgahlamaya çalışanlar: geçmişte Diyarbakırsor üzerinde nasıl bir oyun oynadığınızı, köklü bir geçmişi olan Ordadoğudan Avrupaya kadar milyonlarca taraftarı olan takımımızı nasıl bitirdiğinizi, çıkar düzeninizi kurarak iliklerine kadar nasıl sömürdüğünüzü tüm halkımız ve taraftarlarımız unutmamıştır. Sizi unutmak zaten mümkün değildir. Tarih ve halkımız sizi kesinlikle yargılayacaktır.Bu çıkar ve menfaat çeteleri hukuki dayanaktan tam anlamıyla yoksun asılsız haberler yaymakta, Kulübümüze zarar vermeye çalışmakta, ortalığı karıştırmaya çalışmaktadırlar. Bu tür çıkar çevreleri ve işbirlikçileri Diyarbakırspor’un adını tarih sahnesinden sildik bir daha ismini dahi duymak istemiyoruz diyen hain şebekelerdir." denildi.

'HALKIMIZ GEREKLİ CEVABI VERECEKTİR'

Bu çevrelere kesinlikle izin verilmeyeceği vurgulanan açıklamada,taraftarlardan da bu isimlere karşı mücadele etmeleri istendi. Açıklamada,"Fedakar taraftarlarımız ile birlikte küllerinden doğan Diyarbakırspor bir daha bu tür menfaat ve siyasi çıkar gruplarının eline
geçmeyecek şekilde yapılandırılmıştır. Başkanımız Sayın Feyzi İlhanlı Diyarbakırspor ile ilgili yayınladığı manifestoda bu tür oyun ve entrikalara dikkat çekmiş, Diyarbakırspor'u yolundan hiçbir güç geri dönderemeyecek, çetelerin kendi menfi ve oyunları doğrultusunda bu tür yollara başvurabileceğine dikkat çekmişti.Bu tür şebekeler Diyarbakırspor'u sömürdü, kendi menfi emelerine kurban etti, peşkeş çekti ve tarihten silme hesapları yaptı. Bu konuda da epey başarı kendilerine göre sağladılar,ellerinde başka hiç bir şey kalmadı. Şu an hesaplarında eski Diyarbakırspor’dan kalan araziye göz dikmiş durumdadırlar, yani müteahhitlik peşinde koşmaktadırlar bunu tüm halkımızın böyle bilmesi lazım.Hukuki dayanaktan tam anlamıyla yoksun bu tür haberleri yapanlar ve farklı hesapları olanları taraftarlaımızdan gerekli cevabı alacaklardır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerine yer verildi. 
Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2014, 17:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER