DİYARBAKIRSPOR'DAN TARAFTARA VE YETKİLİLERE TEŞEKKÜR

Yeni Diyarbakırspor’da Kulüp Başkanvekili Mehmethan Akan, 2. Lige çıkma Play Off final maçında kendilerini yalnız bırakmayan yetkililere ve taraftarlara teşekkür etti.

DİYARBAKIRSPOR'DAN TARAFTARA VE YETKİLİLERE TEŞEKKÜR
 Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor'da Kulüp Başkanvekili Mehmethan Akan, 2. Lige çıkma Play Off final maçında kendilerini yalnız bırakmayan yetkililere ve taraftarlara teşekkür etti.
Konya'da oynadıkları ve 1-0 mağlup oldukları final maçında kendilerine büyük destek verildiğini ifade eden Akan, şöyle konuştu:

"Menemen Belediyespor'a 1-0 yenilerek 2. Lige çıkma şansımızı yitirdiğimiz Play Off final maçında her kesimden büyük destek aldık. Özellikle Diyarbakır Valimiz Mustafa Cahit Kıraç ve İl Emniyet Müdürümüz Dr. Halis Böğürcü davetimizi kırmayarak Konya'daki final maçında takımımızın yanında oldular. Eski Kulüp Başkanlarımız ve çok sayıda taraftarımız da bu zorlu maçta yanımızda oldular. Bu destek bizi mutlu etti. Ama 2. Lig hedefimize ulaşamadık. Bu nedenle çok üzgünüz. Konya'da bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz."

Bu yıl ulaşamadıkları 2. Ligi gelecek yıl yakalamak istediklerini ifade eden Akan, sözlerini şöyle tamamladı:

"2. Lige ulaşmayı kıl payı kaçırdık. Yani olmadı. Ama Kulüp Başkanımız Fevzi İlhanlı'nın azmi ve destekleriyle gelecek yıl bu hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz. Başkanımızın kendi kişisel imkanlarıyla şuana kadar elde ettiğimiz başarı, göstereceğine inandığımı daha büyü özveri bizi gelecek sezon şampiyon kılacaktır." - Diyarbakır
Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2014, 14:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
ali can
ali can - 10 yıl Önce

fevzi başkana üzüldüm ama seneye başta bu kulüb başkan vekili olmak üzere etrafını temizler inşallah

SIRADAKİ HABER