Diyarbakırspor'dan Trabzon ve Arsinspor Camiasına Teşekkür

Spor Toto 3. Lig 3. Grup lideri Diyarbakırspor A.Ş.’den Trabzonspor ve Arsinspor camialarına teşekkür mesajı geldi.

Diyarbakırspor'dan Trabzon ve Arsinspor Camiasına Teşekkür
 Spor Toto 3. Lig 3. Grup lideri Diyarbakırspor A.Ş.'den Trabzonspor ve Arsinspor camialarına teşekkür mesajı geldi.
Yeşil-kırmızılı kulübün başkan vekili Mehmet Han Akan, geçen hafta deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları Arsinspor maçı öncesinde ve sonrasında Trabzon-Diyarbakır kardeşliğini pekiştirecek görüntülerin yaşandığını söyledi. Trabzon'da değil, adeta Diyarbakır'da olduklarını belirten Akan, her iki camianın gösterdiği misafirperverliğin birçok kente örnek olması gerektiğini ifade etti. 

Akan,"Trabzon'a gittiğimiz andan geldiğimiz ana kadar mükemmel ağırlandık. Anadolu futbolunun gururu Trabzonspor bize tesislerini açtı. 

Trabzonspor Asbaşkanı Ali Kemal Başaran ve Trabzonspor'un eski yöneticilerinden olan Diyarbakır dostu ve Diyarbakırspor'un Trabzon temsilcisi olarak kabul ettiğimiz Sezer Bahadır tarafından misafir edildik. Arsinspor Yönetimi, taraftarı ve camiası da takımımıza karşı her türlü ilgiyi gösterdik. En ufak bir olumsuzluk yaşamadık. Belki 2 puan kaybettik ama bu görüntüler skordan daha önemliydi. Tam bir Karadeniz konukseverliği gördük. Diyarbakır-Trabzon dostluğu ve kardeşliği pekişti. Bu görüntüleri yaşatan kardeş Trabzonspor ve Arsinspor camialarına teşekkür ediyoruz" dedi.
Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2014, 15:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER