DİYARBAKIRSPOR,YÜCEL SOLAK’LA YOLLARINI AYIRMA KARARI ALDIK

Daha önce ilk yarıdaki kadrodan 9 futbolcu ile yollarını ayırma kararı alan Diyarbakırspor, bir futbolcu ile daha yollarını ayırma kararı aldı.

DİYARBAKIRSPOR,YÜCEL SOLAK’LA YOLLARINI AYIRMA KARARI ALDIK
 Sezon başında Akçaabat Futbol Kulübü’nden transfer edilen kaleci Yücel Solak’tan kulüp bulması istendi. Genel Menajer İsmet Yılmaz, Teknik direktör Mustafa Ceviz’in kadroda düşünmediği Solak’a kararı tebliğ ettiklerini ve kulüp bulması halinde kendisiyle karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshedeceklerini söyledi.

 ‘KULÜBÜN ÇIKARLARINI KORUYACAK KARARLAR ALIYORUZ’

Yılmaz;satış listesine konulan Atilla Erel ve Hasan Karaçengel ile karşılıklı anlaşarak sözleşmelerini feshettiklerini de belirterek,”Takımdan ayrılan tüm futbolculara hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki futbol yaşantılarında başarılar diliyoruz. Bu kararları alırken işin maddi tarafını da dikkate alıyoruz. Sonuçta önemli gelir kaynakları olan bir kulüp değiliz. Kulübün tüm maddi yükü başkanımız Feyzi İlhanlı’nın omuzlarında. Bu nedenle kulübün çıkarlarını ince dokuyup sıkı eleyerek bu kararları alıyoruz,kulübü maddi yönden mağdur etmemeye çalışıyoruz. Teknik heyetin yararlı olmadığını düşündüğü futbolcuları tutmanın anlamı yok. Transferde hafta içinde olumlu gelişmeler olacak. Bunlar daha çok kadro zenginliği düşünülerek alternatif isimler olacak.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2015, 18:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER