DİYARBEKİR SİL BAŞTAN

Diyarbekirspor’da teknik heyet ve yönetim,son yıllarda şampiyonluğa ulaşamayan kadroda revizyona gidiyor.

DİYARBEKİR SİL BAŞTAN

Diyarbekirspor’da teknik heyet ve yönetim,son yıllarda şampiyonluğa ulaşamayan kadroda revizyona gidiyor. Bir çok futbolcunun da takımdan ayrılmak istedikleri ifade edilirken,yeni sezona genç ve tecrübeli karışımı bir kadro ile girilmesi amaçlanıyor.

YENİ KADRO KURULACAK

4 yıldır 3.Lig’de mücadele eden ve bu 4 sezonda da Play-Off oynayıp 3 final ve 1 yarı final oynamasına rağmen 2.Lig’e çıkamayan Diyarbekirspor,3 yıllık kadrosunu dağıtıyor. 3 yıldan beri kadroda yer alan futbolcuların önemli bir bölümü ile yolların ayrılmasına karar verildi. Teknik heyet ve başkan Feyzi İlhanlı’nın ortak istişaresi ile alınan karar önümüzdeki günlerde futbolculara iletilecek. İstenen bonservis ücretini getirmeleri talep edilerek futbolcuların sözleşmeleri feshedilecek.

GELECEK YILLAR SİZLERİNDİR

Bu arada kulübün yeni futbol direktörü Necat Gürpınar,Diyarbakır’daki seçmelerin sonunda genç futbolcularla mini bir toplantı yaptı. Gürpınar,”Her şeyden önemlisi çocuklarımızla ve geleceğin sporcularıyla bir arada olmak bizler için büyük bir mutluluk. Bizler inanıyoruz ki gelecekte, sizler gerek spor alanında çok önemli yerlere geleceksiniz. Gerekse farklı alanlarda ülkemize hizmet edeceksiniz. Sporla uğraşanlar illa profesyonel sporcu olacaktır diye bir şey yoktur. Spor insana birçok şey kazandırır. Hepsinden önemlisi fiziksel ve zihinsel olarak sağlıklı bireyler olacaksınız.

SEÇMELERDE BAŞARILI OLANLARA A TAKIM YOLU

Diyarbakır ve çevre bölgelerden katılan sporcuların katıldığı A takım futbolcu seçmelerinde , heyecanlarını en doruk seviyede gerçekleştirip sahalarda performanslarını en iyi şekilde sergilemeye çalışan gençlerimize teşekkür ediyoruz.Futbolcu seçmelerimizde Diyarbakır bölgesinde sonlandırmış bulunmaktayız. İstanbul seçmelerimiz 12 Haziran’da saat 10.30’da Beylikdüzü’ndeki Gürpınar spor tesislerinde başlayacak. Buradaki seçmelerden sonra nihai bir kadro oluşturup bu gençleri A takım kampına götüreceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2017, 15:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER