DİYARBEKİR SPOR KAMPTA 7 GOL ATTI, 5 GOL YEDİ

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren ve ligin ikinci devresinin ilk maçında kendi sahasında oynaması gereken Etimesgut Belediyespor maçının rakip takımın kupa maçlarına denk gelmesi nedeniyle 23 Mart’a ertelenmesi üzerine Antalya’daki kamp programını 1 hafta uzatan Diyarbekirspor, kamp süresince 4 hazırlık maçı oynadı.

DİYARBEKİR SPOR KAMPTA 7 GOL ATTI, 5 GOL YEDİ
 Yeşil – Kırmızılı takım 4 maçta 7 gol atıp 5 gol yedi.Son hazırlık maçını Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Hacettepespor ie oynayan yeşil kırmızılı ekip, yeni transferi Emre Aktaş’ın golleriyle 2-0 öne geçmesine rağmen rakibiyle 3- 3 berabere kalarak yenişemedi. Yeşil-Kırmızılı takım böylece 4 hazırlık maçında 2 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

Diyarbekirspor, Eyüpspor’u 2-1 ve Beylerbeyispor’u 1-0 yenerken, Anadolu Üsküdar’la 1-1 ve Hacettepe ile 3-3 berabere kalarak rakip kalelere 7 gol atıp kalesinde de 5 gol gördü.
Diyarbekir kampı bitiriyor

Antalya’daki kamp çalışmalarını 14 Ocak’ta tamamlayıp 15 Ocak’ta Antalya’dan karayolu ile Hatay’ın Payas ilçesine geçecek olan yeşil kırmızılı ekip, ligin ikinci devresinin ikinci haftasında Payas Belediyespor ile oynayacağı maçın ardından Diyarbakır’a dönecek.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2016, 18:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER