DİYARBEKİR SPOR’DA TEKNİK DİREKTÖR TANER ÖCAL

Spor toto 3.lig 2. grup takımlarından Diyarbekirspor’da Namık Altunsoy’dan boşalan Teknik direktörlüğe getirildiği açıklandı.

DİYARBEKİR SPOR’DA TEKNİK DİREKTÖR TANER ÖCAL
 Spor toto 3.lig 2. grup takımlarından Diyarbekirspor’da Namık Altunsoy’dan  boşalan Teknik direktörlüğe getirildiği açıklandı.

Diyarbekirspor’dan yapılan açıklamada,  “ Yeni sezonda takımımızın başına teknik direktör olarak Taner Öcal ile ekibini getirdik.” Denildi

1962 Mardin doğumlu olan yeni teknik direktörü Taner Öcal,geçen sezon Etimesgut Belediyespor’u şampiyon yaparak 2.Lig’e çıkarmanın yanı sıra eğitimci kimliği ile tanınıyor.Bu konuda önemli çalışmaları olan Taner Öcal, Diyarbakır’da uzun vadeli çalışarak kalıcı başarılara imza atmak istediğini söyledi.Öcal,”Diyarbakır’da büyük bir potansiyel var.Sporda başarılı olmuş ama son yıllarda gerileyen bir kent.Büyük bir genç nüfüs var ve bu kitle başarıya susamış 

Önceliğimiz kısa vadede şampiyonluk, daha sonra yapabilirsek uzun ve kalıcı başarıların temelini atmak.Bir çok takımdan teklif geldi fakat Diyarbakır olması ve Feyzi İlhanlı gibi başarıyı isteyen bunun için her türlü fedakarlığı yapması karar vermemizde etkili oldu.”dedi.

İLHANLI:”TANER HOCA EKİBİ İLE GELECEK”

Onursal başkan Feyzi İlhanlı,Teknik Direktör Taner Öcal’ın heyecan ve isteğinden olumlu yönde etkilendikleri için kendisinde karar kıldıklarını söyledi.

 İlhanlı,”Hocamıza başarı için her imkanı sunacağız.Kendi ekibini kurması için kısıtlamaya gitmeyeceğiz.Bizim tek arzumuz başarı gelmesidir.Taner hocanın isteği ve heyecanı kendisinde karar kılmamızı sağladı.İnşallah iyi bir kadro kurarak başarılı olacağız “diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2016, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER