DİYARBEKİR SPOR’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Diyarbekirspor’dan önemli bir açıklama geldi. Açıklamada,, Kulübümüz ve kentimizin menfaati için faydalı olacağına inandığımız her kurum ve kişilerle görüşmeler gerçekleştiririz.

DİYARBEKİR SPOR’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA
 Diyarbekirspor’dan önemli bir açıklama geldi. Açıklamada,, Kulübümüz ve kentimizin menfaati için faydalı olacağına inandığımız her kurum ve kişilerle görüşmeler gerçekleştiririz.

Bunu üzerinden polemik yapılarak algı operasyonu yürütülmesi doğru değildir. Kulübümüz siyasetten uzak tüm kurum ve oluşumlarla eşit mesafededir.
Yaptığımız ziyaret ve görüşmeler tamamen sportif amaçlıdır. Diyarbakır’da sportif anlamda başarılı olmuş isimlerin desteği ve katkısını almak önceliklerimiz arasındadır.
Diyarbakırspor başkanlığı yapmış ve önemli başarılara imza atan Dr. Abdurrahman Yakut’la gerek bu sezon gerekse geçmiş dönemlerde görüşmelerimiz olmuştur.
Kulübümüze faydalı olacağına inandığımız herkesle görüşürüz ve destek isteriz. Bundan sonrada sporda önemli isim ve kurumlarla temaslarımız devam edecektir. Bu tür temas ve ilişkiler tamda halkın takımı olma konusunda samimiyetimizi göstermektedir. Kaldı ki kulübümüz ve Sayın Yakut ile görüşmeleri ve iletişimi Sayın Yılmaz Bay sağlamış ve Sayın yakut’un bilgi birikiminden faydalanılmak istenmiştir.
Sayın Yakut bölgede spor adına çok önemli bir isimdir kulübümüzün de Sayın başkanla görüşmesi son derece doğaldır.

Bazı çevrelerin bu tür görüşmelerden rahatsız olması ve malzeme yapma isteği bu takımın halk takımı olma çabasından ve başarılı olmasından korkulumasından başka bir şey değildir.


Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2016, 20:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER