DİYARBEKİR SPOR’UN SEZON İSTATİSTİKLERİ

Spor Toto 3.lig 2. grup takımlarından Diyarbekirspor’un 2015-2016 sezonunda kadrosunda bulunan 27 futbolcusundan 25’şi forma giyme şansı buldu.

DİYARBEKİR SPOR’UN SEZON İSTATİSTİKLERİ
 Spor  Toto 3.lig 2. grup  takımlarından Diyarbekirspor’un 2015-2016 sezonunda kadrosunda bulunan 27 futbolcusundan 25’şi forma giyme şansı buldu.

Diyarbekirspor’dan yapılan  açıklamada, Takım 39 lig ve 3 kupa olmak üzere toplam 42 resmi maç yaparken,42 maçın tamamında oynayan ve 3800 dakika sahada kalan Serdar Cansu en fazla forma giyen futbolcu oldu.

Onur Fazla Oynayan Diğer Futbolcular

40 maçta oynayan kaleci Onur Bilgin en fazla forma giyen ikinci futbolcu oldu. 3630 dakika sahada kalan Onur’u 38’er maçla Gökhan Çakır,Mehmet Özdıraz,Fahrettin Bıyıklı ve Umut Aslan takip etti. Fahrettin 3362 dakika sahada yer alarak süre bakımından en fazla oynayan üçüncü futbolcu oldu.

Hiç Oynamayan Berat,En Genç İmdat Kılıç

Takımımızda forma şansı bulamayan iki futbolcu kaleci Berat Bilen ve Sercan Özdem oldu. Bir çok maçta 18 kişilik kadroda yer alan Berat,kaleye geçme şansı ise bulamadı. Sercan ise devre arasında Amedspor’a transfer oldu.
Takımımızın en genç ismi İmdat Kılıç oldu. Devre arasında alt yapıdan profesyonel takıma çıkarılan 17 yaşındaki İmdat,2 maçta forma şansı bularak 1 gol atma başarısını da gösterdi.

Takımımızın En Golcü İsmi Tunç Behram

Takımımızın en golcü ismi Tunç Murat Behram oldu. Cezasından dolayı 8 maçta forma giyemeyen Tunç,34 maçta sahada yer alarak 17 gol kaydetti. Takımımızın en golcü ikinci ismi Emre Aktaş oldu. Devre arasında takıma dahil olan Emre,18 maçta 8 gol atma başarısını gösterdi. Takımımızda 14 farklı futbolcu gol atmayı başardı. 3 gol atan Alp Ertunga Çakıroğlu devre arasında takımımızdan ayrıldı.

4 Futbolcumuz Kırmızı Kart Gördü

Takımımızda 4 futbolcu kırmızı kart gördü. Mert Somay iki kez atılarak en fazla kırmızı kart gören futbolcu olurken,Tunç Behram,Gökhan Çakır ve Emre Aktaş ise 1’er kez kırmızı kart gördü. Kırmızı kart gören 4 futbolcudan 3’ü forvet,1’i orta sahadan oldu.

En Fazla Sarı Kart Gören Futbolcular

Takımımızın en fazla saeı kart gören futbolcusu 11 kez sarı kart görüp 2 kez cezalı duruma düşen Fahrettin Bıyıklı oldu. 10 sarı kart gören Gökhan Çakır,9’ar kart gören Barış Ataş ve Mehmet Özdıraz ile 8’er kart gören Erhan Kurt ve Umut Aslan fazla kart görmeleri dikkat çeken diğer isimler oldu.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2016, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER