DİYARBEKİR’DE KAN KAYBI DEVAM EDİYOR

Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor, kötü başladığı ligde daha sonra çıkışa geçerek 4 maçta 10 puan toplamış ve şampiyonluk için iddialı hale gelmişti

DİYARBEKİR’DE KAN KAYBI DEVAM EDİYOR
 Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor, kötü başladığı ligde daha sonra çıkışa geçerek 4 maçta 10 puan toplamış ve şampiyonluk için iddialı hale gelmişti.

Ancak Yeşil-Kırmızılı takım,son 3 maçta 7 puan kaybederek yeniden inişe geçti. Düzyurtspor ve Sultanbeyli Belediyespor’la deplasmanda 1-1 berabere kalıp evinde Afjet Afyonspor’a 4-3 yenilen Diyarbekirspor, bu süreçte sadece 2 puan toplayabildi.

8 Günde 3 Önemli Maç

Diyarbekirspor, önümüzdeki hafta önemli maçlara çıkacak. 12 Kasım Cumartesi günü Seyrantepe Stadı’nda (13.00)  Payasspor’u ağırlayacak olan Diyarbekirspor,16 Kasım Çarşamba günü deplasmanda (13.30)  Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-Kırmızılılar,20 Kasım Pazar günü ise Seyrantepe Stadı’nda (13.00) Darıca Gençlerbirliği’ni konuk edecek.

 

Tunç Golle Döndü

Diyarbekirspor’un golcü futbolcusu Tunç Murat Behram,sahalara dönüşünü golle gerçekleştirdi. 5 hafta önce menisküs ameliyatı olarak sahalardan bir süre uzak kalan Tunç, takımın 1-0 yenik duruma düştüğü Sultanbeyli Belediyespor maçında beraberlik golünü kaydetti.

Bu arada Fahrettin’in cezalı ve Sefacan’ın da sakat olması nedeniyle Sultanbeyli maçında stoper olarak Mert görev yaptı.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2016, 14:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER