DİYARBEKİRSPOR : 1 BEYLERBEYİSPOR : 0

Antalya’da kamp yaparar ligin ikinci yarı hazırlıkların sürdüren Diyarbekirspor, antremanların dışında hazırlık maçlarıda yapıyor.

DİYARBEKİRSPOR : 1 BEYLERBEYİSPOR : 0
 Yeşil – Kırmızılı takım  hazırlık maçında Beylerbeyispor'u 1-0 mağlup etti.Golü Emir Alagöz kaydetti.Takımda Barış ve genç futbolcumuz Serhat,birer penaltı vuruşlarını gole çeviremedi.
Teknik Direktör Namık Altunsoy, ikinci yarı hazırlıkları ve takımı hakında açıklamada bulundu.
“ Takımımız iyi bir moralle çalışmaların sürdürüyor. Kamp kafilemizde 19 profesyonel 3 ‘de alt yapıdan  22 futbolcumuz var.Alt yapıdan aldığımız 3 oyuncuyu deneyeceğiz, Onları yeteneklerine göre A takımına zkazandırmaya çalışacağız. Takımızda fazla şans  alalamayan futbolcu arkadaşlarımız ayrılmak istiyorlar. Bizde kendilerine kulüp bulmalarını söyledik. Bırakacağımız oyuncuların yerine daha iyi arkadaşları takımımıza  transfer edeceğiz.Hedefimiz 3 transfer yapıp kadromuzu güçlendirip ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapıp devam ettirmek. Beylerbeyispor ile hazırlık maçı yaptık, daha sonra Eyyüpspor ile karşılaşacağız: Futbolcularımıza yılbaşı için 4 gün izin vereceğiz. Ardından 4 Ocak’ta Antaya’da tekrar top başı yapacağız “ dedi





 
 
 

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2015, 16:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER