DİYARBEKİRSPOR 2. SINAVINDA’DA MAĞLUP

Spor Toto 3.lig takımlarından, Diyarbekirspor Bolu Esentepe’deki ikinci hazırlık maçındada Cizrespor’a 2 – 0 mağlup oldu.Diyarbekirspor’u takımında eksiklikler göze çarptığı,lige hazır olmadığı gözlendi

DİYARBEKİRSPOR 2. SINAVINDA’DA MAĞLUP
 İlk hazırlık maçında Bergama  Belediyespor’a 2 – 1 mağlup olan Yeşil – kırmızılı takım Cizrespor’ada 2 – 0 mağlup olup bir varlık gösteremedi.

Cizrespor oldu. Cizrespor ilk yarıda ve ikinci yarıda bulduğu gollerle karşılaşmayı 2-0 kazandı.Diyarbekirspor'un bugün oynadığı Cizrespor karşılaşmasından sonra Yeşil-Kırmızılı ekibin ilk etap hazırlıkları tamamlanmış oldu. Bu karşılaşmadan sonra teknik heyet tarafından iki gün izin verilecek olan Diyabekirspor daha sonra yeniden Bolu Esentepe’de toplanarak ikinci etap çalışmalarına başlayacak.

Yeşil-Kırmızılı ekip ikinci etap kamp çalışmaları için Dardanelspor, Niğde Belediyespor ve Kastamonuspor’la olmak üzere 3 hazırlık maçı yapacak. İkinci etap kamp çalışmaları 13 Ağustos’ta sona erecek Diyarbekirspor, Bolu’da kalarak 23 Ağustos’ta başlayacak ligin ilk haftasında Etimesgut Belediyespor’la deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başlayacak.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2015, 20:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER