DİYARBEKİRSPOR ALT YAPIDAN 3 FUTBOLCUSUNU KAMP KADROSUNA ALDI

Diyarbekirspor alt yapıdan 3 futbolcusunu Antalya kampına götürdü. Ferhat Çelebi, Serkan Ataş ile İmdat Kılıç A takımıyla kamp müddetince çalışmalara katılıp teknek heyet tarfındanda gözetleneceklerdir.

DİYARBEKİRSPOR ALT YAPIDAN 3 FUTBOLCUSUNU KAMP KADROSUNA ALDI
 Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta ligin ilk devresini 32 puanla 3. Sırada tamamlayan Diyarekirspor A.Ş., Ligin 2. Devresi için bugün Antalya’da kampa giriyor. 

31 Aralık’a kadar devam edecek kamp çalışmalarından sonra futbolculara 4 gün izin verilecek. Yeşil kırmızılı ekip, 4 Ocak’ta işadamı Nihat Özdemir’in sahibi olduğu Antalya Limak Otelde bir araya gelerek ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak. Yapılan açıklamada,, ikinci etap kamp çalışmalarının işadamı Nihat Özdemir tarafından karşılanacak i. Her iki kamp döneminde transfer çalışmaları yürüteceklerini belirtildi “Bilindiği üzere 5 futbolcu ile yollarımızı ayırdık. Bunların yerine en az 3 futbolcu transfer edeceğiz. Ancak bu rakam 4 de olabilir. Buna teknik heyetimiz karar erecek. Alacağımız futbolcularımızdan biri forvet olacak. Biri sol açık biri de alternatif stoper olacak. Bu mevkilere kesin futbolcu transfer edeceğiz. Hem de çok iyi adamlar renklerimize bağlayacağız. Ancak teknik heyetimizin raporu doğrultusunda bu futbolcular dışında bir veya iki kişi de alabiliriz” dedi.


Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2015, 15:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER