DİYARBEKİRSPOR ALT YAPISINDA DURMAK YOK

Spor Toto 3.lig 2. Grup kulüplerinden Diyarbekirspor’un alt yapı gençleri Yeşil – kırmızılı kulübün alt yapı koordinatörü Teknik Direktörü Enver Aylak, nezaretinde her gün idmanlarını sürdürüyor.

DİYARBEKİRSPOR  ALT YAPISINDA DURMAK YOK
 12 Eylülde start alacak U – 15 Gençler ligi ile çeşitli yaş guruplarına ait gençler yoğun tempoda büyük öz veri ile çalışıyorlar.Yeşil – Kırmızılı gençlerin teknik direktörü Enver  Aylak, hem geçen sezonki kadromuzda bilinen gençler ile hemde bu sezon beğenip kadromuza kattığımız gençlerimiz kendilerini kanıtlamak için süper performans sergiliyorlar. Biz Diyarbekirspor’uz 1968’De kurulan kulübün devamıyız. Bize gençler bu ismin sevdalılarıdır. Laf olsun torba dolsun diye iş yapmıyoruz. 12 Eylül 2015 tarihinde U -15 gençlerinin maçları başlıyor. Onun için idmanlarımızı tüm gençlerle sürdürüyoruz. Bizi seven kulübümüze geliyor. Ailelerin tercih edilir alt yapısı olduk gibi. Tüm çoçuklar bizim evlatlarımızdır. Hiçbir futbolculumuzda ayrım yapmayız, hepsi bizimdir. 2 Milyon nufüslü Diyarbakır’ımızı görüyoruz artık zamanı gelmiştir geçiyor bile. Gençlerimiz kendilerini toparlasınlar kulüplerini dıyşa bağımlı etmesinler . Bizim kulüp kapımız herkese açıktır “ dedi.

Yeşil – Kırmızı kulübün çeşitli yaş kategoride bulunan gençleri haftanın her günü,yaptıkları koşu kültür fizik, teknik taktik ile çift kale maçlarla beceri kazınıp güç topluyorlar.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2015, 12:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER