DİYARBEKİRSPOR, BİRLİK BERABERLİK İSTEDİ

Spor Toto 3.lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor , son 2 sezonda Play-Off finali ve yarı finalinde kaçırdığı 2.Lig şansını bu kez kaçırmak istemiyor.

DİYARBEKİRSPOR, BİRLİK BERABERLİK İSTEDİ
 3.Lig 2.grubu ilk sırada tamamlayarak 2.Lig’e doğrudan yükselmek isteyen Diyarbekirspor , hedefe ulaşmak için taraftarlara kenetlenme çağrısı yaptı. 

Kulüpten yapılan açıklamada,”Son 2 sezonda hem kendi hatalarımız hem de şanssızlıklar ve haksızlıklar sonucu avucumuzun içinden kaçan şampiyonluğa bu sezon ulaşmakta kararlıyız. Bu başarabilecek kapasiteye sahip bir kadro ve takıma sahibiz. İkinci yarıda hem sahamızda hem deplasmanda zor ve önemli maçlar yapacağız. Hakem hatalarının sonucu belirlemediği,emek gaspının yapılmadığı bir yarış temenni ediyoruz. Taraftar desteği çok önemli. Takımın sahibi olan taraftarlarımızdan tam bir kenetlenme ve sahiplenme ruhu ile hareket etmelerini istiyoruz.” denildi.
‘El Ele,Omuz Omuza Verelim’
Teknik Direktörümüz Namık Altunsoy da Diyarbekirspor’un büyük camiası ve taraftarı ile rakiplerinin önünde olduğunu söyledi. Diyarbakıır’ın isminin büyüklüğünden kaynaklanan avantajı kullanmaları gerektiğinin altını çizen Altunsoy,”Bu isim çok büyük ve aynı zamanda sorumluluğu ağırdır. Başka yerlerde kazanılacak şampiyonluk ile Diyarbakır’da kazanılacak şampiyonluğun heyecanı,mutluluğu ve getirisi aynı değildir. Futbolcularımız da bu anlayışla hareket ediyor. İlk yarıda son 13 maçta sadece 1 kez yenildik. Devre arası kampımız da gayet iyi geçti. Feyzi başkan başarı için maddi olarak elinden gelenin en iyisini yapıyor. Benim taraftarlarımızdan bir ricam var. Bizi her zaman destekliyorsunuz fakat bundan sonra daha fazla kenetlenelim. Bu büyük kenti ve camiayı 2.Lig’e çıkaralım.El ele omuz omuza verelim” ifadelerini kullandı.
Primlere Zam ve Uçak Jesti
Diyarbekirspor'umuz'da önceki gün kampın son gününü ziyaret ederek teknik heyet ve futbolcularla görüşen onursal başkanımız Feyzi İlhanlı, maç başı alacaklarının bir bölümü ile ilgili takıma ödeme yaparken,iç saha galibiyet primlerine de zam yaptı.
Kulübümüz devre arası kamp masraflarını karşılayan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’e ve Limak Arcadia oteli yönetimine bir kez daha teşekkür ederek kampı tamamladı. Daha önce karayolu ile Antalya’dan Payas’a geçeceği açıklanan takımımız olumsuz hava koşulları nedeniyle bu sabah Antalya’dan uçakla Adana’ya gitti.Kafilemiz Adana'dan karayolu ile Hatay'ın Payas ilçesine geçecek.
Taraftar Yalnız Bırakmayacak
Taraftarlar,Pazar günkü maç için Payas’a akın etmeye hazırlanıyor. Azrailler Grubu’ndan yapılan açıklamada onursal başkan Feyzi İlhanlı’nın tahsis ettiği otobüsle Payas’a gidileceği kaydedildi. Açıklamada,takımın ikinci yarıya 3 puanla başlaması için her türlü desteğin verileceği kaydedildi. Adana,Mersin ve Hatay’daki taraftarlar da kendi aralarında organize olup ayarladıkları araçlarla Payas’a gelecek. Maça gelecek taraftarlardan centilmenlik ölçüleri içinde ve takıma zarar vermeyecek şekilde destek vermeleri istendi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2016, 20:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER