DİYARBEKİRSPOR, BODRUMSPOR’A SENTETİK SAHADA BİLENİYOR

Cuma günü oynanacak Bodrum Belediyesi Bodrumspor-Diyarbekirspor maçına ev sahipliği yapacak olan Bodrum Şehir Stadı sentetik zemine sahip. Diyarbekirspor, bu nedenle hafta başından beri çalışmalarını DSİ 10.Bölge Müdürlüğü kampüsünde bulunan DSİSpor tesislerinde yapıyor.

DİYARBEKİRSPOR, BODRUMSPOR’A SENTETİK SAHADA BİLENİYOR
 Yağmur altında gerçekleşen idmanlar hem kıran kırana hem de neşeli geçiyor.
Yeşil-Kırmızılı takım,dün  ayrıca sabah saatlerinde Olimpia Spor Merkezi’nde ağırlık ve kuvvet çalışması yaptı. Diyarbekirspor, yarın  uçakla İzmir’e gidip,oradan da karayolu ile Bodrum’a geçecek.

ALTUNSOY’DAN BAŞKANA PRİM TEŞEKKÜRÜ
Bodrum maçının önemine dikkat çeken Teknik Direktör Namık Altunsoy, zirve yarışında iddialı hale gelmek için kazanmak istediklerini söyledi. Bu maç öncesinde takıma prim ödemesi yapan Başkan Feyzi İlhanlı’ya teşekkür eden Altunsoy,”4 haftalık bir çıkışımız var ama yetmez. Hızla üst sıralara çıkmak için kazanmaya devam etmeliyiz. Önemli bir rakiple karşılaşacağız. Onlar da bizim gibi şampiyonluk hedefliyor. Ama ben takımıma güveniyorum. Başkanımız maddi konularda takımı mağdur etmiyor,bu önemli bir olaydır. Bu maç öncesinde prim ödemesi de yaptı,kendisine teşekkür ediyoruz. Bu ekonomik krizde yapılan bu fedakarlık inşallah elde edeceğimiz başarılarla amacına ulaşacaktır” dedi.

DİYARIUM HİZMETE GİRMEDEN YOĞUN İLGİ GÖRMEYE BAŞLADI
Diyarbekirspor’un lisanslı ürünlerinin üretileceği ve satılacağı Diyarıum store mağazası hizmete girmeden taraftarların yoğun ilgisini gördü. Kulübe ait sosyal medya hesabında sergilenen ürünler beğeni toplarken, taraftarlar da bu ürünleri hem talep ediyor hem de sosyal medyada tanıtıyor. Önümüzdeki hafta satışlara başlanması beklenirken, hem kent içinde hem de kent dışında gelen talep ve gösterilen ilgi kulüp yönetimini memnun ediyor. Ürünlerin orijinal olması ve fiyatlarının da bölge koşullarına göre belirlenmesi da ayrıca olumlu tepki alıyor.

İLGİ GÖSTEREN TARAFTARLARA TEŞEKKÜR
Diyarbekirspor, gösterilen ilgiden dolayı taraftarlara teşekkür etti. 1 yıldan beri özenli bir çalışma yürütüldüğü belirtilen açıklamada,”Taraftarlarımız için her şey düşünüldü. Ürünler tamamen orijinal olup çeşit ve seçenekler geniş tutuldu.Şu an için ürünlerin bir bölümü gelmiş olup kısa zamanda tüm eksikler tamamlanacaktır. Dünyanın neresinde olursa olsun talep eden taraftarlarımıza ürünleri ulaştırma imkanı sunacağız.Fiyatlar, benzer mağaza ve storelerin çok altında rakamlarla belirlenmiştir.Sosyal medya üzerinden ilgi gösteren ve şimdiden taleplerde bulunan değerli halkımıza ve kıymetli taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.” denildi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2015, 21:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER