Diyarbekirspor'da Hoca Tamam, Sırada Transfer Var

DİYARBEKİRSPOR TRANSFER ATAĞINDA Teknik direktörlük görevine Soner Tolungüç’ü getiren Diyarbekirspor, kadrosunu güçlendirmek için arayışlarını sürdürüyor. 1.Lig ve 2.Lig’den bir çok oyuncunun teknik heyet ve yönetimin radarında olduğu ifade edildi. 2.Lig’deki ilk sezonunda en az Play-Off’a kalma hesapları yaparken, ilk yarıda umduğunu bulamayan Diyarbekirspor’da şu ana kadar takımdan Sinan Akaydın, Utku Şen, Okan Dernek, Abdülaziz Solmaz,Fırat Arıkan, Volkan Altınsoy ve Erkan Taşkıran ayrıldı. Bazı oyuncularla daha yolların ayrılması bekleniyor. Kulübün açıklamasında,”Ligin ikinci yarısının hazırlıklarına Antalya'da devam eden takımımız çalışmalarını sürdürmektedir. Bu süreç içerisinde bizlerle devam eden oyuncularımızın ve aramızdan ayrılan oyuncularımızın akıbeti "tamamen resmiyete döküldükten sonra" taraftarlarımıza duyurulacaktır.” ifadelerine yer verildi. “GEREKLİ TAKVİYELERİ YAPACAĞIZ” Kamp çalışmalarını Antalya’da teknik direktör Soner Tolungüç nezaretinde sürdüren Yeşil-Kırmızılı kulüp, bir çok mevkiye takviye yapmak için arayışlarını sürdürüyor. Kulüp Başkanı Turan İlgin,”Teknik direktör sorunumuzu çözdük. Bu ligleri çok iyi bilen, deneyimli ve başarılı olan Soner hocamızla başarılı olacağımıza olan inancımız tamdır. Ayrılan oyunculara verdikleri emekler için teşekkür ediyoruz. Takımımızın gücüne güç katacak takviyeler yapacağız. Taraftarlarımızın bundan endişesi olmasın” dedi.

Diyarbekirspor'da Hoca Tamam, Sırada Transfer Var

2.Lig’deki ilk sezonunda en az Play-Off’a kalma hesapları yaparken, ilk yarıda umduğunu bulamayan Diyarbekirspor’da şu ana kadar takımdan Sinan Akaydın, Utku Şen, Okan Dernek, Abdülaziz Solmaz,Fırat Arıkan, Volkan Altınsoy  ve Erkan Taşkıran ayrıldı. Bazı oyuncularla daha yolların ayrılması bekleniyor.

Kulübün açıklamasında,”Ligin ikinci yarısının hazırlıklarına Antalya'da devam eden takımımız çalışmalarını sürdürmektedir. Bu süreç içerisinde bizlerle devam eden oyuncularımızın ve aramızdan ayrılan oyuncularımızın akıbeti "tamamen resmiyete döküldükten sonra" taraftarlarımıza duyurulacaktır.” ifadelerine yer verildi.

“GEREKLİ TAKVİYELERİ YAPACAĞIZ”

Kamp çalışmalarını Antalya’da teknik direktör Soner Tolungüç nezaretinde sürdüren Yeşil-Kırmızılı kulüp, bir çok mevkiye takviye yapmak için arayışlarını sürdürüyor. Kulüp Başkanı Turan İlgin,”Teknik direktör sorunumuzu çözdük. Bu ligleri çok iyi bilen, deneyimli ve başarılı olan Soner hocamızla başarılı olacağımıza olan inancımız tamdır. Ayrılan oyunculara verdikleri emekler için teşekkür ediyoruz. Takımımızın gücüne güç katacak takviyeler yapacağız. Taraftarlarımızın bundan endişesi  olmasın” dedi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER