Diyarbekirspor'da son umutlar

DİYARBAKIR- Geçen hafta ilk kez kendi saha ve seyircisi önünde yeni Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak yönetimde saha çıkan ve ilk karşılaşmada Bucaspor ile beraber kalarak Play-off yolunda puan kaybeden Diyarbekirspor, deplasmanda oynayacağı ligin zorlu ekibi Serikspor’u yenerek ve Play-off’a kalmak için büyük avantaj yakalamak istiyor.

Diyarbekirspor'da son umutlar

TFF 3 lig takımlardan Diyarbekirspor, geçen hafta ilk kez kendi saha ve seyircisi önünde yeni Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak yönetimde saha çıkmış ve ilk karşılaşmada Bucaspor ile beraber kalmıştı. Play-off yolunda puan kaybeden yeşil-kırmızılı ekip, deplasmanda oynayacağı ligin zorlu ekibi Serikspor’u yenerek ve Play-off ‘a kalmak için büyük avantaj yakalamak istiyor.

Tüm hazırlıklarını deplasmanda hafta sonu oynayacakları ligin zorlu ekibi 40 puanla 3. sırada bulunan Serikspor maçında galibiyet üzerine kuran Diyarbekirspor’da cezalı Aykut ile sakatlığı süren Taner’den yoksun olarak sürdürüyor.

Yeşil-kırmızı ekip antrenmanlar da sporcuların hırslı ve azim çalışmaları da gözlerden kaçmadı. 

BU MAÇ BİZİM İÇİN PLAY-OFF YOLUNDA ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇ 
Gazetemize açıklamalarda bulunan Diyarbekirspor Yeni Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, evlerinde Bucaspor’a puan kaptırmalarının üzücü olduğunu ancak bu maçı unutup ligde zorlu bir deplasman maçı olan Serikspor maçına konsantre olup sahada mutlak galibiyet ile ayrılacaklarını ifade ederek, “Devamlı olarak da deklare edeceğim bir sözüm vardı. Biz Diyarbekirspor’da bir felsefe ve sistem oluşturmaya çalışıyoruz koşan, mücadele eden formanın hakkını veren bir takım ruhunu ortaya koyacağız. Bunu da başaracak gücümüz var. Serikspor ile deplasmanda mutlak galibiyet için saha da olacağız. Bu maç bizim içinde çıkış noktası olacaktır. Hedeflediğimiz yerlere ulaşmamız için puan veya puanlar kaybetmek gibi lüksümüz olamaz. Bu anlamda bu hafta sonu Play-Off yolunda çok önemli bir maç deplasmanda Serik sporu yenerek taraftarlarımıza hediye etmek istiyoruz” dedi.

DİYARBEKİRSPOR’DA SİSTEMMİZİ KURMAK ZORUNDAYIZ 
Küçükbayrak, “Biz özellikle Diyarbekirspor’un başarılı olması adına gerekli mücadeleyi veriyoruz. Buca maçı kendi adıma kendi saha ve seyircimiz önünde ilk maçımızdı istediğimiz sonucu alamadık, bunu içinde üzüntülüyüz. Sıkıntılı bir maç sonucu olduğunu biliyoruz ama sistemimizi kurmak zorundayız. İleriki süreçte herkes özverili bir mücadele vererek istediğimiz kadro ve oyun anlayışını saha yansıtacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın yakıldığımız gol pozisyonları birkaç tanesini skora çevirebilseydik buca maçı farklı olurdu ama biz bu maçı unutup önümüzdeki çok önemli Serikspor maçına konsantre olup sahada mutlak galibiyet için çıkacağız. Play-off Kalmak istiyorsak ekip olarak buradan galibiyetten başka ve kazanmaktan başka yolumuz yoktur. Diyarbekirspor en iyi yere taşıyacağız bunu da taraftarlarımız ile beraber başaracağız bu konuda ise gerekli çalışmalarımız ve hazırlıklarımız yapıyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER