Diyarbekirspor'da Yüzler Gülüyor

Diyarbekirspor, kendisi gibi şampiyonluk hedefiyle sezona hazırlanan Nevşehir Belediyespor’la deplasmanda 1-1 berabere kalarak yeni sezona puanla başlamanın sevincini yaşıyor. Teknik direktör Selahattin Dinçel,zorlu deplasmandan alınan 1 puanın değerli olduğunu belirterek,”Takımımız ilerleyen haftalarda daha iyim olacak” dedi.

Diyarbekirspor'da Yüzler Gülüyor

70.dakikada Tugay Yıldırım’ın kafasından yediği golle 1-0 yenik duruma düştüğü maçta ev sahibi takımın golüne 79.dakikada yeni transfer Reşo Akın’ın kafa golüyle cevap vererek 2019-2020 sezonuna puanla başlayan Diyarbekirspor, sevincini kendisini desteklemeye gelen taraftarlarla paylaştı.

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan teknik direktör Selahattin Dinçel, ilk 45 dakikada üstün oynayan taraf olduklarını ancak ikinci yarıda beklenmedik anda gol yediklerini dile getirerek maçtan kopmayarak puan almalarının başarı olduğunu kaydetti.

“Yenik Duruma Düştükten Sonra Puan Almak Önemli”

Dinçel,”Nevşehir Belediyespor da bizim gibi sezona iddialı hazırlandı. Önemli transferler yaptılar. Dolayısıyla zor bir maçla lige başladık. İlk 45 dakikada iyi oynadık,pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. Oyun lehimize giderken beklenmedik bir gol yedik. Buna rağmen oyundan kopmayarak bulduğumuz golle bu önemli deplasmandan puan almasını bildik. Diyarbakır’dan buralara kadar gelerek takımımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Takımımız her hafta daha iyiye giderek hedeflediği noktaya gelecektir” dedi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER