DİYARBEKİRSPOR İLK DEPLASMAN GALİBİYETİ PEŞİNDE

3.Lig 2.Grup’ta geride kalan 6 maçında 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi alarak 7 puan toplayabilen Diyarbekirspor, ligdeki 7.maçına yarın İstanbul’da çıkacak. Rakip, 4 puanla alt sıralarda yer alan Sancaktepe Belediyespor

DİYARBEKİRSPOR İLK DEPLASMAN GALİBİYETİ PEŞİNDE
 Sancaktepe Belediyesi Şehir Stadı’nda saat 15.30’da başlayacak maçı Sivas’tan Yakup Bakır yönetecek. Sivas’tan Tolga Dede ve Aksaray’dan Emrah Altınsoy’un yardımcı hakemlik yapacağı maçın 4.hakemi Aksaray’dan Murat Akgün.

İLK DEPLASMAN GALİBİYETİ İÇİN

Bu sezon deplasmanda oynadığı iki maçta Etimesgut Belediyespor’a 1-0 ve Ayvalıkgücü Belediyespor’a 2-0 yenilerek puan alamadığı gibi gol atma başarısını da gösteremeyen Diyarbekirspor, bugün ilklerin peşinde koşacak. İlk deplasman galibiyeti ve bu alandaki ilk gollerini bulmaya çalışacak olan Diyarbekirspor, kazanması halinde ilk kez iki maç üst üste kazanmış olacak.

ALTUNSOY’DAN TAKIMA UYARILAR

Bugün uçakla İstanbul’a giderek Anadolu Yakası’ndaki bir otelde kampa giren Diyarbekirspor’da sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Cezası biten Gökhan Çakır da kadroya alınırken, maçın önemine dikkat çeken Teknik Direktör Namık Altunsoy,kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Altunsoy,”Şampiyonluk yarışında olmak istiyorsak böyle maçları kazanmak zorundayız. Kazanırsak kritik bir dönemeci geçeriz. Bunun için çok dikkatli olmalıyız” diyerek futbolculara telkinlerde bulundu
Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2015, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER