DİYARBEKİRSPOR İLK HAZIRLIK MAÇINA YARIN ÇIKACAK

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu Esentepe’de sürdüren Diyarbekirspor, ilk hazırlık maçına yarın çıkacak. 3.Lig ekiplerinden Bergama Belediyespor’la oynanacak karşılaşma Esentepe’de kamp yapılan otelin sahasında saat 16.30’da başlayacak

DİYARBEKİRSPOR İLK HAZIRLIK MAÇINA YARIN ÇIKACAK
 Yeni sezon hazırlıklarını Bolu Esentepe’de sürdüren Diyarbekirspor, ilk hazırlık maçına yarın çıkacak. 3.Lig ekiplerinden Bergama Belediyespor’la oynanacak karşılaşma Esentepe’de kamp yapılan otelin sahasında saat 16.30’da başlayacak.

Diyarbekirspor, 11 Ağustos’a kadar 5 hazırlık maçı yapacak.

YENİ TRANSFER GÖKHAN ÇAKIR İDDİALI

Bu arada Diyarbekirspor’un Altay’dan transfer ettiği Gökhan Çakır, takım kalitesi ve camianın büyüklüğü bakımından şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını söyledi. Son iki sezonda kaçan şampiyonluğu bu sezon elde etmek istediklerini belirten tecrübeli oyuncu,”Burası büyük bir camia ve futbol geçmişi olan bir şehir. Son yıllarda başarıya hasret  bir camia ve taraftar var. Bunu dindirmek için elimizden geleni yapacağız. Gerek kadro kalitesi gerekse camianın büyüklüğü olarak şampiyonluğun en önemli adayıyız diye düşünüyorum. Kampta iyi çalışıyoruz. Bunun karşılığını ligde alacağız.” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2015, 17:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER