Diyarbekirspor Karardan Memnun

TFF'nin 2.Lig ve 3.Lig ile ilgili devam kararı alması Play-Off iddiası olan Diyarbekirspor cephesinde memnuniyetle karşılandı.

Diyarbekirspor  Karardan Memnun


3.Lig 3.Grup’ta yer alan Diyarbekirspor, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetim kurulunun 15 Mart’ta Yeni Tip Koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ertelenen 2.Lig ve 3.Lig maçlarının 18 Temmuz’dan itibaren kaldığı yerden devam edilmesine ilişkin kararına destek verdi.
Futbol Federasyonu’nun olası haksızlıkları ve şaibeleri ortadan kaldırmak adına doğru bir karar vererek kulüplerin kendi kaderlerini kendilerinin belirlemesine imkan sağladığını belirten Kulüp Başkanvekili ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, takım olarak kentte toplanarak çalışmalara başladıklarını söyledi.
“Bu Karar Haksızlıkların Önünü Kapattı”
Avşar,”Bir puanın hafta bir golün bile çok şeyi değiştirebileceği bir puan cetvelinde federasyonun başka türlü karar alması bir çok kulübü mağdur edecekti. Play-Off potasının sadece 1 puan gerisinde yer alan bir kulüp olarak federasyonun doğru bir karar verdiğini düşünüyoruz. Olası haksızlıkları ve şaibeleri ortadan kaldıran bir karar olmuştur.  Hedefi olan takımlar kendi kaderlerini kendileri tayin edecek. Teknik heyet ve futbolcularımız kente geldi. Tesislerimizi dezenfekte ettik. Sağlıkla ilgili olarak da her türlü önlemi alacağız. Lige en iyi şekilde hazırlanıp inşallah önce Play-Off’a kalacağız,ardında da yılların özlemine son vererek 2.Lig’e yükseleceğiz. Kulüp olarak hiçbir sorunumuz yok. Alınan kararın tüm kulüplere ve Türk futboluna hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER