DİYARBEKİRSPOR PLAY – OFF’A ODAKLANDI

Spor Toto 3.lig 2. grup takımlarından Diyarbekirspor Play-Off’a odaklandı.

DİYARBEKİRSPOR PLAY – OFF’A ODAKLANDI
 Pazar  günü Orhangazispor maçının ardından takım sabah yenileme idmanı yaptı. 
Yeşil – Kırmızılı takım normal idmanlarına çift idman yaparak çalışmalarını yoğunlaştıracak. DiyarbekirsporCuma günü uçakla Ankara’ya gidecek.
Normal lig maratonu son hafta maçında 30 Nisan Cumartesi günü Adliyespor’la karşı karşıya gelecek olan takım Diyarbakır’a dönmeyecek.

Play-Off’taki İlk Maç Deplasmanda

Play-Off’taki ilk maçını deplasmanda oynaması kesinleşen takım rakibin belli olmasından sonra ya Ankara’da kalacak ya da maçın oynanacağı kente geçerek çalışmalarını orada devam ettirecek.

Play-Off’taki ilk maçını 5 Mayıs Perşembe günü deplasmanda, ikinci maçını da 9 Mayıs Pazartesi günü Diyarbakır’da oynayacak. Bu iki maç sonunda turu geçmemiz halinde finale kalacak. Final maçı 14 veya 15 Mayıs’ta Futbol Federasyonu’nun belirleyeceği tarafsız bir sahada oynanacak.

Sarı Kartlar İçin İyi Haber

Bu arada normal lig sezonundaki sarı kartların ve sarı kart cezalarının Play-Off’ta uygulanmayacağı açıklandı. Yani sarı kartlar Play-Off’tan önce sıfırlanacak. Kırmızı kartlar ise Play-Off’ta geçerli olacak ve kırmızı kart cezası olan futbolcular Play-Off’ta forma giyemeyecek. Futbol Federasyonu, kartlar konusunda alınan kararı kulüplere bildirerek bilgilendirme yaptı.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2016, 19:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER