DİYARBEKİRSPOR RESMEN PLAY OFF'TA

3.Lig 2.Grup’ta ikinci sırada yer alan Diyarbekirspor’umuz, Play-Off’a kalmayı matematiksel olarak garantiledi.

DİYARBEKİRSPOR RESMEN PLAY OFF'TA
 3.Lig 2.Grup’ta ikinci sırada yer alan Diyarbekirspor’umuz, Play-Off’a kalmayı matematiksel olarak garantiledi.
Kendi sahasında ağırladığı Kemerspor 2003’ü ilk yarıda bulduğu golle 1-0 kazanan Diyarbekirspor’umuz ,2.,3.,4.ve 5.olacak takımların mücadele edeceği Play-Off’a adını yazdırdı. Play-Off eşleşmeleri son 3 haftadaki maçların sonuçlarına göre belli olacak. Statüye göre 2.ve 5. ile 3.ve 4.olacak takımlar yarı finalde eşleşecek. İlk maçlar 4.ve 5.takımların,rövanşlar ise 2.ve 3.takımların sahasında yapılacak.
GOLÜ İLK YARIDA BULDUK
Diyarbekirspor’umuzda sakat olan Enis ve Barış ile kart cezalısı Gökhan Çakır kadroda yer almadı.
Diyarbekirspor’umuz,Play-Off’a kalmak için mutlak galibiyet hedefiyle sahaya çıkan Kemerspor 2003 önünde golü 27.dakikada buldu. Umut-Serdar verkaçında Serdar’ın ceza sahasına yaptığı ortayı iyi takip eden Emre Aktaş,yerden düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara yolladı :1-0.
MEHMET ÖZDIRAZ DİREĞE TAKILDI
44.dakikada Mehmet Özdıraz’ın  sert şutunda kaleci Murat’ı geçen top direkten dönerken,45’te bu kez kaleci ile karşı karşıya kalan Emre Aktaş topa vurmakta gecikince savunma ve kaleci mutlak golü önledi. İlk yarıyı 1-0 önde tamamladık.İkinci yarıda da pozisyonlarımız vardı ancak değerlendiremedik.
61.dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Mehmet’in vuruşunda kaleci Murat mutlak golü önlerken,62.dakikada Kemerspor’da forma giyen Diyarbakırlı futbolcu Umut Dilek,boş kale yerine topu auta attı.
EMRE’DEN GOLLERE DEVAM,GENÇ İMDAT’TAN İLK
Hafta içinde deplasmanda alınan Manisa Büyükşehir Belediyespor galibiyetinde golü atan Emre,Kemerspor’u da boş geçmezken ikinci yarıda geldiği Diyarbekirspor’da gol sayısını 7’ye çıkardı. 83.dakikada Tunç’un yerine oyuna dahil olan 16 yaşındaki İmdat Kılıç, ilk kez Diyarbekirspor profesyonel takımında oynamanın heyecanını yaşadı. Lise öğrencisi olan 1999 doğumlu İmdat,devre arasında alt yapıdan A takıma dahil edilmişti.

MAÇIN KARNESİ
Stat :Diyarbakır Atatürk
Hakemler :Davut Dakul Çelik ,Sercan Ertemçöz,İsmail Uğur Göçmen
Diyarbekirspor :Onur,Erdinç,Emir,Tunç (Dk.83 İmdat),Serdar,Gökhan Payal,Emre,Erhan,Fahrettin (Dk. 46 Oğuzhan),Umut (Dk.63 Adem),Mehmet
Kemerspor 2003 :Murat,İsmail,Akın,Burak,Umut,Sevcan (Dkç.63 Fatih Bozok),A.Rahman,Efe,Sergen (Dk.30 Barış ),Emrah,Ahmet Burak (Dk.85 Fatşh Özer)
Gol :Dk. 27 Emre (Diyarbekirspor)
Sarı Kartlar :Onur,Emir,Serdar,Emre,Mehmet (Diyarbekirspor),Fatşh Özer (Kemerspor 2003)

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2016, 11:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER